Κώστας Καραφώτης: Η έμμεση πρότασή στη Ναταλία Γερμανού για το Fame Story – Τι απάντησε η παρουσιάστρια
Νέα

Κώστας Καραφώτης: Η έμμεση πρότασή στη Ναταλία Γερμανού για το Fame Story – Τι απάντησε η παρουσιάστρια

Κώστας Καραφώτης: Η έμμεση πρότασή στη Ναταλία Γερμανού για το Fame Story – Τι απάντησε η παρουσιάστρια

Θετική η Ναταλία υπό προϋποθέσεις

Τα δικαιώματα του Fame Story έχει αποκτήσει η εταιρία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, Barking Well Media και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να ανοίξει η ακαδημία τις πύλες της για επίδοξους τραγουδιστές.

Ο Κώστας Καραφώτης, ο οποίος είναι στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη και ανακατεύεται σε πολλά από τα projects της εταιρίας, βρέθηκε καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού και εμμέσως της πρότεινε να είναι εκείνη η παρουσιάστρια του reality, όποτε και αν αποφασιστεί να βγει στον αέρα.

Ο τραγουδιστής, μίλησε για την περίοδο της καραντίνας, την προσωπική του ζωή, αλλά και τα νέα του βήματα στην επιχειρηματικότητα.

«Περιμένω να βγούμε από αυτή τη φυλακή. Συνειδητοποίησα ότι από πέρσι που κλειστήκαμε μέσα, επειδή είδα πολλά αποτελέσματα άσχημα στον κόσμο, δεν μπορούσαν κάποιοι να το διαχειριστούν, αποστασιοποιήθηκα τόσο πολύ και κατάλαβα ότι δεν το πέρασα. Έμεινα μόνος μου αλλά έλεγα έλα δεν έγινε τίποτα θα περάσει. Το έχω πνίξει μέσα μου βαθιά και πολλά προβλήματα που έχω αυτή τη στιγμή είναι επειδή δεν έχω την επαφή με τον κόσμο, δεν κάνω αυτά που είμαι προορισμένος να κάνω, σκέφτομαι αρνητικά για το μέλλον. Αυτό το επάγγελμα δεν υφίσταται χωρίς ελευθερία», δήλωσε στο «Καλύτερα δε γίνεται».

https://streamable.com/ct2cxb

Ο Κώστας Καραφώτης δεν μοιράζεται πολλά πράγματα για την προσωπική του ζωή, ωστόσο στη δεύτερη καραντίνα αποφάσισε να συγκατοικήσει με την αγαπημένη του Εύη Σαλταφερίδου: «Ήταν μια απόφαση κοινή. Είναι ένα crash test από πολλές πλευρές. Δεν δουλεύουμε, δεν μπορούμε να βγούμε, να δούμε φίλους, να αλλάξουμε παραστάσεις. Είναι δέκα φορές πιο δύσκολο».

Ο τραγουδιστής είναι ο άνθρωπος του Νίκου Κοκλώνη στην Barking Well Media. «Ήταν κάτι που το αγαπούσα και ήθελα να το δω από κοντά. Όλα ξεκίνησαν από μια κουβέντα επιχειρηματικότητας και για κάποιες επενδύσεις. Συζητώντας μου έκανε την πρόταση ο Νίκος για την Barking, η οποία είναι η συνέχεια της Koklonis Media, με πολλά projects. Ξεκινήσαμε από το J2US και οργανώνονται από πίσω και πάρα πολλά άλλα. Δεν ξέρω που θα φτάσει. Ανακατεύομαι σχεδόν σε όλα, μου αρέσει πάρα πολύ. Είμαι αυτός που μπορεί να κουράζει για να μάθει. Σκοπεύω να το προχωρήσω και υπάρχει και η περίπτωση να με δείτε σε κάποιο porject», επεσήμανε και πρόσθεσε ότι έχει δηλώσει τις προτιμήσεις του όσον αφορά την παρουσίαση.

«Αν ποτέ γινόταν ένα Fame Story θα ήθελα να δω τη Ναταλία», τόνισε με την παρουσιάστρια να απαντά: «Αν το κάνει ο Νίκος και είναι στον Alpha, γιατί έχω και συμβόλαιο, το συζητάμε με χαρά».

Όσον αφορά στα reality μουσικής: «Έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα από το 2004. Ήμασταν πιο αθώοι. Είχαμε σκοπό και στόχο. Ήμασταν προσηλωμένοι. Όταν μπήκαμε στο Fame Story, το κτίριο του οποίου είναι αυτό που είναι η Barking τώρα, πήγα κατευθείαν στο πιάνο. Είπα θα μάθουμε πολλά εδώ αλλά είχαμε πολύ reality. Βλέπω ελάχιστα τα live του House of  Fame. Δεν αντιπροσωπεύει τη νέα γενιά, αντιπροσωπεύει τα παιδιά που έχουν επιλεχθεί. Δεν μπορώ να τα κρίνω. Είναι καλό να υπάρχει ένας άνθρωπος που να προσγειώνει τα πράγματα. Ας είναι εκείνος ο “κακός”».

https://streamable.com/7dj95s