Κώστας Νικούλι: Απαντά για το αν θα συμμετέχει στο Survivor
Νέα

Κώστας Νικούλι: Απαντά για το αν θα συμμετέχει στο Survivor

Κώστας Νικούλι: Απαντά για το αν θα συμμετέχει στο Survivor

Τι είπε για τον «Σασμό»;

Ένας από τους πρωταγωνιστές του «Σασμού» που έχει ξεχωρίσει το τηλεοπτικό κοινό είναι ο Κώστας Νικούλι, ο οποίος ωστόσο αποχαιρέτησε τους συνεργάτες του, καθώς όπως θα δούμε την επόμενη εβδομάδα, ο «Πετρής» σκοτώνεται πάνω σε ένα τσακωμό με τον «Αστέρη».

Ο ηθοποιός, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αλλά δεν θέλησε να αποκαλύψει τι πρόκειται να συμβεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην έχει τελειώσει ο ρόλος του.

Το όνομα του Κώστα Νικούλι ακούστηκε πολύ έντονα για το Survivor, καθώς οι φήμες που ακούστηκαν ανέφεραν ότι ο ηθοποιός δέχτηκε πρόταση να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο έναντι του ποσού των 10.000 ευρώ την εβδομάδα.

«Είναι fake. Δεν ισχύει τίποτα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ σε περίπτωση που του γίνει πρόταση εκείνος απάντησε: «Δεν μπορώ να μιλάω επιθετικά».

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων εμφανίστηκε ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος με πολύ χιούμορ ρώτησε αν του είπαν για το Survivor. «Δεν τον αφήνουμε να φύγει. Εγώ θα πήγαινα πάντως», είπε γελώντας ο ηθοποιός.