Κώστας Σπυρόπουλος: Αυξάνονται οι καταγγελίες σε βάρος του
Ελλάδα

Κώστας Σπυρόπουλος: Αυξάνονται οι καταγγελίες σε βάρος του

Κώστας Σπυρόπουλος: Αυξάνονται οι καταγγελίες σε βάρος του

Κι άλλες ηθοποιοί «συνυπογράφουν» τα όσα υποστηρίζουν η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη

Η μία μετά την άλλη «σκάνε» οι καταγγελίες κατά του ηθοποιού και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλου, ο οποίος, όπως υποστήριξαν και αποκάλυψαν δημόσια οι δύο ηθοποιοί προέβη σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα μπροστά τους.

Η κοινή ανακοίνωση της Τζένης Μπότση, της Αγγελικής Λάμπρη και της Λουκίας Μιχαλά προκάλεσαν κύμα αντιδράσεων και μηνυμάτων στήριξης, ενώ συνάδελφοί τους πήραν το θάρρος και το κουράγιο να μιλήσουν για τις δικές τους προσωπικές εμπειρίες με τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Μία από αυτές είναι η Χριστίνα Σαμπανίκου, ηθοποιός, συγγραφέας και παραγωγός η οποία σχολίασε σε ανάρτηση της Τζένης: «Ευχαρίστως να συνυπογράψω καθώς είχα επίσης δυσάρεστη εμπειρία σε οντισιόν που βρέθηκα μόνη μου», με την Τζένη να απαντά: «Πέρασες κι εσύ τα ίδια!! Σε ευχαριστώ που το λες!! Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σου!!».

Τότε η Χριστίνα Σαμπανίκου συνέχισε γράφοντας: «Ναι περιμένω, τρέμοντας από τα νεύρα. Τόσες ημέρες περνάει από το μυαλό μου να το γράψω αλλά με σταματούσε το γεγονός πως ήμουν μόνη στην οντισιόν χωρίς μάρτυρα».

Σε άλλα σχόλια, ακόμα δύο ηθοποιοί υποστήριξαν ότι είχαν παρόμοιες εμπειρίες με τον Κώστα Σπυρόπουλο, με τη μία μάλιστα να είναι από την Κύπρο.

«Επιτέλους, κάποιος έπρεπε να μιλήσει. Έχουν περάσει πολλά κορίτσια από τις δήθεν οντισιόν που διοργάνωνε ο συγκεκριμένος. Μέσα σε αυτές είμαι και εγώ. Επιτέλους δικαίωση» έγραψε η μια ενώ η άλλη ανέφερε, «Η σιωπή μας κάνει συνένοχους. Αν φοβούνται ότι θα μιλήσουμε θα μειωθούν τα περιστατικά. Μαζί ενωμένες ποτέ νικημένες. Τάσσομαι και εγώ στον αγώνα αυτό μαζί σας κορίτσια. Είμαι συνάδελφος από Κύπρο που υπέστη σεξουαλική παρενόχληση σε ακρόαση με τον εν λόγω “κύριο” στην Αθήνα».

Ενώ οι καταγγελίες συνεχίζουν να αυξάνονται, με τη Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη να τις δημοσιεύουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Σπυρόπουλος πήρε επίσημη θέση για το θέμα μέσω του δικηγόρου του και αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του: «Σε κάθε περίπτωση και σεβόμενος απόλυτα την αξία του ανθρώπου, ο εντολέας μου υπογραμμίζει ότι, εάν προσέβαλε κάποιον ή τον έκανε να αισθανθεί άβολα, λυπάται ειλικρινά γι’ αυτό και δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν ήταν στις προθέσεις του».