Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Μην ασχολείστε, ο κόσμος δεν είναι καλά»
Νέα

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Μην ασχολείστε, ο κόσμος δεν είναι καλά»

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Μην ασχολείστε, ο κόσμος δεν είναι καλά»

Τι είπε με αφορμή την ανάρτηση της Νάταλι Κάκκαβα

Την αντίδραση της Νάταλι Κάκκαβα έφεραν διάφορα σχόλια στον λογαριασμό του συζύγου της Γρηγόρη Γκουντάρα, για τη δημοσίευση που έκανε μετά τον εμβολιασμό του με την Γ’΄δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό.

Πολλοί ήταν εκείνοι που αμφισβήτησαν την ενέργειά του και τον κατηγόρησαν ότι λέει ψέματα, με αποτέλεσμα η Νάταλι να ανεβάσει ένα βίντεο καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού του, για να απαντήσει.

Η Κατερίνα Καινούργιου, θέλησε να πάρει θέση στο θέμα και μίλησε για τα αρνητικά μηνύματα και σχόλια που δέχεται η ίδια στα social media, συμβουλεύοντας το ζευγάρι να μην ασχολείται.

«Με όλη μου την αγάπη, γιατί ασχολείται; Αν σας πω εγώ τι ακούω κάθε μέρα για όποιο θέμα μπορείτε να φανταστείτε… Αλλά αν κάτσω να απαντήσω σε όλους αυτούς, που δεν είμαι και στα καλύτερά μου, έχω τα δικά μου προβλήματα, θα αρρωστήσω, θα ταβλιαστώ. Μην ασχολείστε», είπε χαρακτηριστικά η KatKen και συνέχισε:

Θέλετε να σας πω τι σχόλια έχω κάθε μέρα στο Twitter; Στο Instagram; Ότι σε παράτησε γιατί είσα γριά και δεν μπορείς να κάνεις παιδιά, σε άφησε και τώρα δεν θα μπορείς να κάνεις παιδιά, σε χώρισε γιατί έχει άλλη . Είναι τόσα τα προσβλητικά σχόλια που δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά, που τα διαβάζεις και στεναχωριέσαι και λες για ποιον λόγο υπάρχει τόση τοξικότητα; Τι έχω κάνει; Δεν είναι καλά ο κόσμος, αυτοί που μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία έχουν πρόβλημα»