Κυριάκος Μητσοτάκης: Το τρυφερό μήνυμα για τον νέο τετράποδο φίλο που υιοθέτησε
Ελλάδα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το τρυφερό μήνυμα για τον νέο τετράποδο φίλο που υιοθέτησε

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το τρυφερό μήνυμα για τον νέο τετράποδο φίλο που υιοθέτησε

Το νέο μέλος της οικογένειας που έφερε χαμόγελα χαράς

Το νέο μέλος της οικογένειάς του μας σύστησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο λόγος για τον μικρό τετράποδο φίλο που υιοθέτησε εκείνος και η σύζυγός του Μαρέβα.

Ο Peanut ήταν ένα αδέσποτο σκυλάκι που συνάντησε ο πρωθυπουργός πριν από δυο περίπου εβδομάδες όταν επισκέφθηκε τη Φιλοζωική Ένωση Ηλιούπολης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων. Όταν ο χαριτωμένος σκύλος συνάντησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε απίστευτη χαρά και μάλιστα πρωταγωνίστησε και στο post του, όπου ο πρωθυπουργός παρακινούσε τον κόσμο να υιοθετεί σκυλάκια και να μην τα αγοράζει.

View this post on Instagram

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Στο ίδιο μήκος κύματος είχε κινηθεί και η Μαρέβα Μητσοτάκη αναφέροντας: «Ανοίγουμε το σπίτι μας και δίνουμε ζεστασιά σ’ ένα αδέσποτο».

Το ζευγάρι, ωστόσο, δεν έμεινε στα λόγια μόνο και υιοθέτησε τον νέο μικρό τετράποδο φίλο της οικογένειας.

«Και κάπως έτσι μπήκε ο Peanut στη ζωή μας! Μας διάλεξε όταν πριν από δυο εβδομάδες επισκεφθήκαμε τη Φιλοζωική Ένωση Ηλιούπολης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων. Ανοίξτε την αγκαλιά σας και σώστε ένα αδέσποτο!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σειρά με φωτογραφίες του Peanut.