Λάκης Γαβαλάς: «Υπάρχουν φορές που κάποιος θέλει να μου πει “σκάσε, σταμάτα, δεν γίνεται”»
Νέα

Λάκης Γαβαλάς: «Υπάρχουν φορές που κάποιος θέλει να μου πει “σκάσε, σταμάτα, δεν γίνεται”»

Λάκης Γαβαλάς: «Υπάρχουν φορές που κάποιος θέλει να μου πει “σκάσε, σταμάτα, δεν γίνεται”»

Απολαυστικός σε ακόμα μια συνέντευξή ο επιχειρηματίας στον χώρο της μόδας

Για την περίοδο που έμεινε στη φυλακή, τον χαρακτήρα του αλλά και μια ξεχωριστή ιστορία στο εξωτερικό με ένα υπερπολυτελές αμάξι μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο «Στούντιο 4» από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Ακόμα και στην φυλακή οι τρεις πρώτοι μήνες ήταν πολύ κακοί γιατί κατέρρευσε η όλη μου η προσωπικότητα και δεν έφταιγα εγώ. όταν όμως τρεις μήνες, είδα κι άλλες προσωπικότητες κι έλεγα ρε εσύ Λάκη ο ένας έκανε αυτό κι ο άλλος εκείνο. Σκάσε μην μιλάς, κάνεις αυτήν την ζωή. Δεν ιδρυματοποιούμαι αλλά δεν πέφτω και σε μία κατάθλιψη» ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Εκεί παίζει ρόλο η ταχύτητα του πείσματος γιατί αυτό είναι που θα βγει. Το πείσμα έρχεται από την γνώση κι από μια ταλαιπώρια» συμπλήρωσε.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», μίλησε για τον χαρακτήρα του αλλά και για τις εμπειρίες του στα ταξίδια στο εξωτερικό με ένα πανάκριβο αυτοκίνητο!
«Όταν η τρέλα που με κυριεύει ενοχλεί τους άλλους, υπάρχουν φορές που κάποιος θέλει να μου πει “σκάσε, σταμάτα, δεν γίνεται”, φεύγω. Αν έχω την ενέργεια του τρελού εκείνη την ημέρα πρέπει να καταναλωθεί. »

Για το αν του λείπει η παλιά του ζωή, απάντησε: «Τώρα που πήγα δυο φορές στο εξωτερικό για εκδηλώσεις έγινε το εξής: Έβγαλα μια φωτογραφία λευκή Rolls Royce που την έβαλα στο Instagram και τελικά βγαίνω από το ξενοδοχείο και μου τη φέρνουν για να μπω. Νόμιζαν ότι είναι δική μου. Ρώτησα ποιανού ήταν και μετά από δύο μέρες, ήταν να φύγω και είχε ο ίδιος άνθρωπος βάρδια. Μου λέει “εσείς θα ήσασταν πιο ωραίος γιατί είδα ποιανού ήταν”. Δεν το θέλω πια όλο αυτό. Τα έχω, όλοι με καλούν».