Λάουρα Νάργες: «Στο Survivor είχα μπει στη μέση πολλές φορές για να χωρίσω παίκτες από μεγάλους τσακωμούς»
Νέα

Λάουρα Νάργες: «Στο Survivor είχα μπει στη μέση πολλές φορές για να χωρίσω παίκτες από μεγάλους τσακωμούς»

Λάουρα Νάργες: «Στο Survivor είχα μπει στη μέση πολλές φορές για να χωρίσω παίκτες από μεγάλους τσακωμούς»

Η παρουσιάστρια μίλησε για τη δική της εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο

Ως… guest star στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης στο Survivor εμφανίστηκε η Λάουρα Νάργες, η οποία βοήθησε την Ελένη Χαμπέρη να κερδίσει στα παιχνίδια της Καραϊβικής.

Η ίδια αποφάσισε να αλλάξει την εξωτερική της εμφάνιση χάνοντας 13 κιλά σε 1,5 μήνα, ενώ σχολίασε και τα όσα ειπώθηκαν από κακεντρεχείς για την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου.

«Βαράνε τα τηλέφωνα. Είχα πάει μετά το Survivor στη Γερμανία και πήγα σε έναν ιριδολόγο, που κοιτάει με έναν φακό στο μάτι σου και σου λέει τι συμπτώματα έχει και σε ποιο μικρόβιο που υπάρχει στο έντερό σου οφείλεται. Σου δίνει μια ανάλογη διατροφή και αγωγή, έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια βάρους και κάνεις μια αποτοξίνωση του εντέρου. Δεν ζορίστηκα γιατί το είχα πάρει απόφαση. Δεν αισθανόμουν καλά και μέσα σε 1-1,5μιση μήνα έχασα 13 κιλά», δήλωσε στο Happy Day και συνέχισε αναφορικά με την Έλενα Παπαρίζου:

«Δεν μπορώ να καταλάβω τα σχόλια για την Παπαρίζου. Υπάρχει ένα υποτιθέμενο συγκεκριμένο recipe για το πώς πρέπει να είσαι στην τηλεόραση. Ήταν πολύ έντονο αυτό που είχα ζήσει κι εγώ. Η συγκεκριμένη είναι μια Θεά, είναι το φυσιολογικό».

Η Λάουρα μίλησε για το Survivor και τι της αρέσει: «Έχει δώσει βάση στις προσωπικότητες. Υπήρχαν τσακωμοί, αλλά συγκριτικά με το φετινό ήταν απειροελάχιστες. Επίσης φροντίζαμε να μην το κάνουμε μπροστά στην κάμερα. Σεβόμασταν ο ένας την εικόνα του άλλου, τα συζητάγαμε off κάμερα. Είχα μπει τρεις φορές να χωρίσω και γυναίκες και άντρες. Παραλίγο να έρθουν στα χέρια. Πριν από την ένωση είχε γίνει. Οι τσακωμοί που υπήρχαν ήταν πραγματικοί και ήταν από αυτούς που είχαν ξεφύγει και δεν μπορούσαμε να περιορίσουμε. Υπάρχει η σκέψη ότι υπάρχει μια κάμερα, αλλά κάποια στιγμή τις ξεχνάς. Για εμένα οι δύο πρώτες εβδομάδες ήταν δύσκολες και τις απέφευγα. Αυτό που βλέπουμε είναι μόνο το 20%».

https://streamable.com/4jbaf1