Λεάννα Μαρκογλου: Η σύζυγος του Πάνου Καλίδη μιλά για την αποχώρησή του από το Survivor
Reality TV

Λεάννα Μαρκογλου: Η σύζυγος του Πάνου Καλίδη μιλά για την αποχώρησή του από το Survivor

Λεάννα Μαρκογλου: Η σύζυγος του Πάνου Καλίδη μιλά για την αποχώρησή του από το Survivor

Η συγκινητική στιγμή που περιέγραψε στην κάμερα του «Ευτυχείτε»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η σύζυγος του Πάνου Καλίδη, Λεάννα Μαρκογλου μετά την αποχώρησή του από το Survivor. Η ίδια αποκάλυψε πως τόσο εκείνη, όσο και τα παιδιά περιμένουν την επιστροφή του με ανυπομονησία, και εξομολογήθηκε πως δάκρυσε ακούγοντας τον μονόλογο του, την ώρα της αποχώρησής του από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Εγώ το περίμενα. Ήξερα ότι δεν θα αντέξει πολύ λόγω συνθηκών και ίντριγκας. Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του. Αν ξέρετε εσείς πείτε μου για να είμαι έτοιμη να μαγειρέψω», είπε αρχικά η Λεάννα Μαρκογλου.

Στην ερώτηση «πώς θα αντιδρούσε αν το σκηνικό με τον Τριαντάφυλλο και το φαγητό συνέβαινε στον Πάνο», εκείνη απάντησε: «Θα ήμουν έξαλλη. Δεν είναι δίκαιο για κανέναν άνθρωπο. Δεν έχει να κάνει αν θα είναι ο Τριαντάφυλλος ή όχι έχει να κάνει με ανθρωπιά. Με πονάει να βλέπω ότι δεν δίνουν φαγητό σε έναν άνθρωπο και τον έχουν κάνει πέρα. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ».

Και συμπλήρωσε: «Τον έβλεπα μέρες ότι δεν ήταν στο παιχνίδι και τα έπαθλα επικοινωνίας τον έκαναν να μην αντέξει και να σκέφτεται πολύ εμάς».  Ενώ, προχώρησε και σε μια συγκινητική αποκάλυψη: «Έκλαιγα όταν άκουσα ότι αποχωρεί. Είμαι πολύ περήφανη για τον Πάνο. Μας έχει κάνει όλους περήφανους από πάντα. Ξέρω τον χαρακτήρα του και δεν αμφέβαλα στιγμή».

Τέλος, μιλώντας για τις αντιδράσεις των παιδιών όταν έμαθαν ότι επιστρέφει ο μπαμπάς τους είπε: «Τα παιδιά χάρηκαν που θα επιστρέψει. Κάθε μέρα με ρωτούν πότε θα έρθει ο μπαμπάς. Δεν φοβάμαι να τον δω, γιατί μου έχει λείψει πολύ».

https://streamable.com/jxzi9a