Ελλάδα

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Συντάσσεται στο πλευρό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και παραδέχεται ότι τρώει, με τον πιο αστείο τρόπο!

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Συντάσσεται στο πλευρό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και παραδέχεται ότι τρώει, με τον πιο αστείο τρόπο!

«Σατανάς»... ολκής ο σεφ!

Το ξέσπασμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης, αναφορικά με τα μηνύματα που δέχεται στα social media για τα κιλά της, φαίνεται ότι άγγιξε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος σήκωσε το χέρι του και πανηγυρικά τάχθηκε με το μέρος της.

Η Ευρυδίκη, εμφανώς πιεσμένη από τα μηνύματα που δέχεται για το αν είναι έγκυος εξαιτίας της εικόνας της, αποφάσισε να μιλήσει με θάρρος και να ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται για εγκυμοσύνη, αλλά για φαγητό!

«Τρώω, τρώω και έχω πάρει κιλά και είναι φυσιολογικό», είπε μεταξυ άλλων η πρώην Survivor και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήρε το απόσπασμα και το έκανε σημαία του!

Με ένα story του στο Instagram, ανέβασε στο βίντεο και έγραψε «Κι εγώ», ενώ το… στόλισε και με διάφορα gif.

Ο κριτής του MasterChef, γνωστός και ως «σατανάς», συνηθίζει να αυτοτρολάρεται, όπως έκανε και σε ένα από τα επεισόδια, που κοίταγε την κοιλιά του, η οποία ξεπρόβαλε από τις τιράντες που συνηθίζει να φοράει τη φετινή σεζόν.

Exit mobile version