Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Τι κάνει σήμερα η νικήτρια του MasterChef;
Ελλάδα

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Τι κάνει σήμερα η νικήτρια του MasterChef;

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Τι κάνει σήμερα η νικήτρια του MasterChef;

Πού βρίσκεται αυτό το διάστημα;

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη υπήρξε μία από τις πιο συμπαθείς παρουσίες του φετινού MasterChef, η οποία με το ταλέντο της κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια του ριάλιτι μαγειρικής.

Άλλος ένας παίκτης που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό ήταν και ο Τζιοβάνι Σκαράτζι, στον οποίο μάλιστα η Μαργαρίτα είχε υποσχεθεί ότι θα τον επισκεφθεί στη Ρόδο αυτό  καλοκαίρι.

Τελικά τήρησε την υπόσχεσή της και βρέθηκαν μαζί στο νησί των ιπποτών, όπως ενημέρωσε ο σεφ με ανάρτηση στο Instagram.

Οι δυο τους είχαν κατά νου όμορφα σχέδια για τη στιγμή που θα αντάμωναν οι δρόμοι τους, ωστόσο, η δυσάρεστη επικαιρότητα τα ανέβαλε και έτσι απλώς φαίνεται πως θα δουλέψουν μαζί για ένα σύντομο διάστημα στο εστιατόριο που διατηρεί ο Τζιοβάνι στη Ρόδο.

«Κάθε υπόσχεση, είναι χρέος μας να την υλοποιούμε. Γι΄αυτό το λόγο βρισκόμαστε μαζί εδώ. Ωστόσο οι μέρες που διανύουμε δεν είναι κατάλληλες για τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Έτσι, η Μαργαρίτα μας με την απλότητα και τη θετική της ενέργεια θα μας κρατήσει απλά συντροφιά για λίγες ημέρες.

Το γαστρονομικό μας ταξιδάκι αναβάλλεται για πιο ήρεμες ημέρες.
Μοιραζόμαστε τον πόνο των συνανθρώπων μας που τρέχουν να σώσουν και να σωθούν από τη φωτιά όλες αυτές τις ημέρες και θαυμάζουμε το θάρρος και το κουράγιο τους, ωστόσο καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να δείξουμε μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στον κόσμο, από την Ελλάδα το καλοκαίρι!» αναφέρει το ποστ στην επίσημη σελίδα του Sole Giaguaro στο Instagram.