Μαρία Μπεκατώρου: Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για το τέλος του YFSF
Νέα

Μαρία Μπεκατώρου: Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για το τέλος του YFSF

Μαρία Μπεκατώρου: Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για το τέλος του YFSF

Και το ρεπορτάζ του «Ευτυχείτε» για το τηλεοπτικό της μέλλον

Αυλαία χθες με συγκίνηση για το Your Face Sounds Familiar. Η Μαρία Μπεκατώρου αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια το τηλεοπτικό κοινό, ανακοινώνοντας πως η μεγάλη νικήτρια της All Star version ήταν η Τάνια Μπρεάζου.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μάλιστα, ανέβασε πριν από λίγη ώρα μια φωτογραφία από τη χθεσινή βραδιά και έστειλε το δικό της μήνυμα για το τέλος αυτού του όμορφου τηλεοπτικού ταξιδιού.

«Από χθες το βράδυ σκέφτομαι τι να σας πω… Είναι παρά πολλά αυτά που αισθάνομαι και τόσο δυνατά που νομίζω ότι δεν χωράνε μέσα σε απλές λέξεις… Έχω εισπράξει τόση αγάπη που εχθές με κάνατε να πετάω από χαρά και από συγκίνηση. Σας ευχαριστώ που ακολουθήσατε το τηλεοπτικό μας όνειρο να κάνουμε «ωραία» τηλεόραση. Γιατί οι όμορφες δουλειές γίνονται από όμορφες παρέες. Κι εμείς είμαστε η πιο τρελή και αγαπημένη παρέα.

Σας ευχαριστώ για όλα αυτά που ζήσαμε μαζί και για όλα εκείνα που ελπίζω και προσεύχομαι να έρθουν… Εις το επανιδείν. Ευχαριστώ την υπέροχη ομάδα μου, είναι πολλά τα χρόνια αγάπης».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @mariampekatwrou

Ταυτόχρονα, μιλώντας για τα δάκρυα της Μαρίας Μπεκατώρου στο YFSF, ο Γιάννης Πουλόπουλος μετέφερε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» το ρεπορτάζ του για το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Είναι το τέλος του YFSF που αγάπησε πολύ η Μαρία. Της έχουν προτείνει διάφορε πράγματα για του χρόνου. Το Still Standing τελείωσε πρόωρα. Της είχαν προτείνει για πρωινό Σαββατοκύριακο. Της έχουν προτείνει ένα ριάλιτι μαγειρικής που θα παίζει 9 με 10 κάθε βράδυ για να καταργήσει ο ANT1 τη ζώνη με τις κωμικές εκπομπές, αλλά οι συζητήσεις δεν έχουν οδηγήσει κάπου. Και της έχουν προτείνει και από το Mega ένα παιχνίδι με ένα συγκεκριμένο concept και στη Μαρία αρέσουν πολύ τέτοια format. Το τι θα γίνει θα το δούμε», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να αναφέρει πως αυτό που είδαμε έμοιαζε με… «αποχαιρετιστήριο κλάμα».

https://streamable.com/39dpud