Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του YFSF All Star
Νέα

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του YFSF All Star

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του YFSF All Star

To ZNEWS σας είχε ενημερώσει!

Ο μεγάλος τελικός του Your Face Sounds Familiar είναι γεγονός και από αυτόν προέκυψε ο νικητής της φετινής σεζόν, ανάμεσα στους τέσσερις φιναλίστ που κατάφεραν να ξεχωρίσουν.

Ο Θανάσης Αλευράς, ο Ησαΐας Ματιάμπα, ο Ίαν Στρατής και η Τάνια Μπρεάζου είχαν την τιμητική τους και συγκλόνισαν με τις εμφανίσεις τους, ωστόσο, μόνο ο ένας έφτασε μέχρι το τέλος και κέρδισε το τρόπαιο!

Στην 4η θέση βρέθηκε ο Θανάσης Αλευράς, στην 3η ο Ησαΐας Ματιάμπα, στη 2η ο Ίαν Στρατής, ενώ πρώτη και καλύτερη αναδείχθηκε η Τάνια Μπρεάζου, η οποία δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Για την εξέλιξη αυτή σας είχε ενημερώσει εγκαίρως το ZNEWS, με την Τάνια να είναι συγκινημένη και τους συμπαίκτες της να την σηκώνουν στα χέρια. Η ίδια θέλησε να αφιερώσει τη νίκη της στα κορίτσια του YFSF που ήθελαν πολύ τη νίκη της.

«Θέλω ν ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 που το 2013 ήρθα εδώ δειλά και μου εμπιστεύτηκαν ένα τόσο μεγάλο σόου και έκαναν το όνειρό μου πραγματικότητα. Αυτό που μας ενώνει είναι η αγάπη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους αλλά νομίζω ότι τα καταφέραμε», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Μπεκατώρου, με δάκρυα στα μάτια.

https://streamable.com/veo2j9