Μαρία Μπεκατώρου: Υπογράφει στο MEGA;
Νέα

Μαρία Μπεκατώρου: Υπογράφει στο MEGA;

Μαρία Μπεκατώρου: Υπογράφει στο MEGA;

Τι αναφέρει το ρεπορτάζ του «Έλα Χαμογέλα»;

Εξελίξεις γύρω από το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Μπεκατώρου, μετέφερε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, η δημοσιογράφος Ναταλία Ανδρικοπούλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Έλα Χαμογέλα», η παρουσιάστρια φαίνεται ότι κατευθύνεται προς στο MEGA, μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας της στον ΑΝΤ1.

«Η πρόταση που της έγινε είναι πολύ κοντά σε αυτό που επιθυμεί η Μαρία Μπεκατώρου, δηλαδή ένα τηλεπαιχνίδι και ένα βραδινό σόου. Όσον αφορά στο πρώτο, πρόκειται για το παιχνίδι The Chase, ενώ σχετικά με το βραδινό σόου φαίνεται ότι έχει εμπλακεί και ο κουμπάρος της Αντώνης Ρέμος στις συζητήσεις», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Ανδρικοπούλου και συνέχισε:

«Ο ΑΝΤ1 είχε ραντεβού με την παρουσιάστρια πριν από το Πάσχα και της πρότεινε θέση στην κριτική επιτροπή του “Ελλάδα έχεις ταλέντο“, ενώ δεν υπήρχε άλλο project για εκείνη. Στη συνέχεια, όταν μαθεύτηκαν οι επαφές με το MEGA, επανήλθε με το Game of Chefs, το νέο reality του ΑΝΤ1, στο οποίο ωστόσο δεν υπάρχει θέση παρουσιαστή και να υπάρχει θα είναι διακοσμητικός».

Όπως ανέφερε η ίδια, αυτή τη στιγμή στον ΑΝΤ1 υπάρχουν αποχωρήσεις από μια ομάδα στελεχών, βασικών συντελεστών του YFSF και του Still Standing από την παραγωγή και τη σκηνοθεσία, μεταξύ των οποίων κάποιοι πάνε στο MEGA. «Είναι σαν οι πολύ στενοί συνεργάτες της Μαρίας να μετακινούνται στο επόμενο κανάλι, στο οποίο θα καταλήξει και η ίδια. Νομίζω συνδέονται όλα αυτά».

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ του ZNEWS, η επιστροφή της Μαρίας Μπεκατώρου στο κανάλι που την ανέδειξε θεωρείται σχεδόν δεδομένη, ωστόσο δεν αποκλείεται το πρώτο μισό της νέας σεζόν να μείνει εκτός. Παράλληλα, όσον αφορά στην παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού, τίποτα δεν είναι σίγουρο, εν αντιθέσει με το βραδινό σόου, που φαίνεται ότι κλείνει.

https://streamable.com/jm8b0j