Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Οικογενειακή εξόρμηση στις Σπέτσες
Ελλάδα

Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Οικογενειακή εξόρμηση στις Σπέτσες

Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Οικογενειακή εξόρμηση στις Σπέτσες

Το ζευγάρι ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές, μαζί με τα παιδιά του και ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK! που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» τους εντόπισε σε μία από τις βόλτες τους

Την επέτειο του γάμου τους στις Σπέτσες αποφάσισαν να γιορτάσουν η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας, μαζί με τα τρία τους παιδιά αλλά και τις μαμάδες τους.

Η αγαπημένη οικογένεια απέπλευσε με τη θαλαμηγό της οικογένειας Πατίτσα με προορισμό το νησί του Σαρωνικού, όπως αναφέρει το περιοδικό OK! που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο», μαζί με την 8χρονη Μάργκω, τον 6χρονο Σπύρο και τον 3χρονο Κωνσταντίνο, αλλά και τη μητέρα του εφοπλιστή Μαριγώ Λαιμού και τη μητέρα της 38χρονης επιχειρηματία και Σταρ Ελλάς 2003, Αγλαΐα Χρουσαλά.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 15 χρόνια, ενώ στις 5 Ιουνίου, γιόρτασε και την 11η επέτειο του γάμου του, ο οποίος είχε πραγματοποιηθεί στο Καβούρι, στον Άγιο Γεώργιο, το 2010.

Η Μαριέττα Χρουσαλά, δημιουργώντας μια φανταστική οικογένεια, αποφάσισε να αφοσιωθεί σε αυτή και άφησε την τηλεοπτική της πορεία, ωστόσο σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day, αποκάλυψε ότι είναι σε συζητήσεις για την επιστροφή της.