Μαρίνα Πατούλη: Ξεκαθαρίζει για τη συμμετοχή της στο J2US – «Θα τηρήσω τον λόγο μου για το Σάββατο»
Νέα

Μαρίνα Πατούλη: Ξεκαθαρίζει για τη συμμετοχή της στο J2US – «Θα τηρήσω τον λόγο μου για το Σάββατο»

Μαρίνα Πατούλη: Ξεκαθαρίζει για τη συμμετοχή της στο J2US – «Θα τηρήσω τον λόγο μου για το Σάββατο»

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νίκο Κοκλώνη και δεν θέλησε να δώσει διάσταση για το θέμα με τον Θάνο Πετρέλη

Μεγάλο μπέρδεμα έχει δημιουργηθεί γύρω από το θέμα της συμμετοχής της Μαρίνας Πατούλη στο J2US και αν τελικά θα παραμείνει στο σόου ή θα αποχωρήσει μετά την εμφάνισή της το ερχόμενο Σάββατο.

Η ίδια η κ. Πατούλη, στο live της περασμένης εβδομάδας ανακοίνωσε την απόφασή της να σταματήσει, με τον Νίκο Κοκλώνη να της ζητά ως χάρη να εμφανιστεί ακόμα μία φορά στη σκηνή και να τραγουδήσει με τον Στέλιο Διονυσή. Εκείνη του το υποσχέθηκε και όπως δήλωσε θα κρατήσει το λόγο της.

Ωστόσο, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό μεσημεράκι» και είπε ότι η Μαρίνα Πατούλη τελικά θα παραμείνει τελικά στο σόου.

Το μπέρδεμα αυτό ανάγκασε την κ. Πατούλη να απαντήσει στο τι συμβαίνει τελικά με τη συμμετοχή της στο J2US, χωρίς όμως να δίνει έκταση στο θέμα που δημιουργήθηκε με τον Θάνο Πετρέλη και το τραγούδι που επέλεξε με αποτέλεσμα η ίδια να εκτεθεί επί σκηνής.

«Ο λόγος που μπήκα στο J2US είναι, πέραν του φιλανθρωπικού σκοπού που έχει το συγκεκριμένο σόου, ότι η δική μου συμμετοχή οικονομικά είναι η στήριξη του ομίλου UNESCO βορείων προαστίων για να στηρίξω το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών. Υπήρξαν κάποιες κακές συγκυρίες μέσα από μια κακή επιλογή του τραγουδιού που αυτό οφείλεται στον κύριο Πετρέλη κι ένιωσα ότι αμφισβητήθηκε το κομμάτι αυτό», είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και συνέχισε:

«Εγώ έχω υποσχεθεί on stage στον Νίκο Κοκλώνη ότι θα έρθω το επόμενο Σάββατο να τραγουδήσουμε το “Κυρά Γιώργαινα” και θα αποχωρήσω. Οπότε, το Σάββατο είμαι υποχρεωμένη να τηρήσω το λόγο μου, να κάνω αυτή την εμφάνιση και να ολοκληρώσω και το σκοπό που ήρθα. Ένιωσα πολύ άβολα με αυτό που συνέβη. Όλο το χρηματικό ποσό θα μπει στο λογαριασμό της UNESCO».

«Ο Νίκος Κοκλώνης είναι εξαιρετικός οικοδεσπότης και φίλος καρδιάς. Με τον Θάνο Πετρέλη ότι έγινε έγινε, μη δώσουμε άλλη διάσταση. Ουδέποτε είχα σκοπό να αποχωρήσω από το J2US, ουδέποτε είχα σκοπό να μην τραγουδήσω, όπως είπε ο κύριος Πετρέλης. Δεν ήθελα να τραγουδήσω το συγκεκριμένο κομμάτι. Του ζητούσα να το αλλάξει, αλλά δεν ήθελε. Δεν το ήθελα ποτέ αυτό το κομμάτι», κατέληξε.