MasterChef – Μαρία Λαζαρίδου: Απαντά πρώτη φορά για τη σχέση με τον Ιωάννη – «Με φλέρταρε, αλλά…»
Reality TV

MasterChef – Μαρία Λαζαρίδου: Απαντά πρώτη φορά για τη σχέση με τον Ιωάννη – «Με φλέρταρε, αλλά…»

MasterChef – Μαρία Λαζαρίδου: Απαντά πρώτη φορά για τη σχέση με τον Ιωάννη – «Με φλέρταρε, αλλά…»

Τι αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής;

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» ήταν σήμερα η Μαρία Λαζαρίδου, η οποία αποχώρησε χθες από το MasterChef. Η Μαρία εμφανίστηκε στο πλατό με το χαλαρό και απλό της look και ξεκαθάρισε για πρώτη φορά για το φλερτ του Ιωάννη Αυλωνίτη, τη σχέση με τη Μαργαρίτα και τα ψέματα της Μαρίνας Ντεμολλάι.

«Όταν ξεκίνησα να κάνω παρέα με τη Μαργαρίτα δεν ήξερα ούτε το ταλέντο, ούτε το πόσο δημοφιλής είναι. Όταν έγιναν οι επιστροφές είδαμε ποιος είναι πιο δημοφιλής», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Λαζαρίδου και συνέχισε: «Τα αισθήματά μας με τη Μαργαρίτα είναι αμοιβαία, είναι όλα καλά μεταξύ μας, έχουμε μια αληθινή σχέση. Δεν με ενόχλησαν οι επιστροφές, αλλά ότι έπρεπε να παλέψω για τη θέση που ήδη είχα».

Μιλώντας για την πολυσυζητημένη σχέση της με τον Ιωάννη, ξεκαθάρισε: «Ο Ιωάννης ξέρει τι σχέση έχουμε και το τι αισθάνομαι. Η σχέση μας είναι φιλική και σίγουρα είναι ένας άνθρωπος που θα κρατήσω επαφές μετά το τέλος του παιχνιδιού. Είμαστε πάρα πολύ αντίθετοι χαρακτήρες, αλλά εγώ τον αποδέχομαι και με αποδέχεται και αυτός».

Και ανέφερε για το φλερτ του Ιωάννη: «Στην αρχή με φλέρταρε, αλλά ήταν ο τρόπος προσέγγισης όχι με λόγια. Αυτό που με ενοχλήσει περισσότερο είναι ότι δημιουργήθηκε όλο αυτό από ψέματα. Αν ήταν αλήθεια, εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να γυρίσω και να το πω».

Για τη σχέση της με τη Μαρίνα είπε: «Η σχέση μου με τη Μαρίνα ήταν ουδέτερη, δεν είχα κάποιο προσωπικό πρόβλημα, ούτε αντιπάθεια υπάρχει από τη δικιά μου πλευρά. Όταν βγήκα έξω και είδα όλα αυτά που έχει πει για μένα, απόρησα, που τα σκέφτεται και για ποιο λόγο να κάτσει να πει αυτά τα πράγματα. Δεν με ενοχλεί καθόλου η άποψή της, με ενοχλούν τα ψέματα, γιατί να λες ψέματα;».

«Νιώθω ακόμη συγκινημένη για αυτό που έζησα και ήρθε το τέλος. Έλεγα ότι μου λείπει, πριν να φύγω  και το εννοούσα», ανέφερε τέλος η Μαρία.