MasterChef: Τα «βέλη» του Αντώνη στον Διονύση, η τριάδα του Ιωάννη και η στρατηγική του Στέφανου
Reality TV

MasterChef: Τα «βέλη» του Αντώνη στον Διονύση, η τριάδα του Ιωάννη και η στρατηγική του Στέφανου

MasterChef: Τα «βέλη» του Αντώνη στον Διονύση, η τριάδα του Ιωάννη και η στρατηγική του Στέφανου

Όλα όσα γίνοντα στη δεύτερη μονομαχία την επιστροφής των παλιών παικτών

Με τρεις ακόμα μονομαχίες ξεκινά η μέρα στην κουζίνα του MasterChef 5. Ο Αντώνης Μητρόπουλος και ο Ιωάννης Αυλωνίτης έχουν προκαλέσει σε μονομαχία την Ανούς Χεριμιάν και τον Στέφανο Χίλα, ενώ ο Παύλος Χάππιλος,  έχοντας τη φήμη του ερασιτέχνη ζαχαροπλάστη, καλείται να ανταποκριθεί στο κάλεσμα μονομαχίας από την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου. Και φυσικά το επεισόδιο ξεκίνησε με δηλώσεις «φωτιά» αλλά και αντιδράσεις.

Αρχικά η Μαρίνα δηλώνει χαρούμενη που επέστρεψε στο ριάλιτι μαγειρικής, ενώ η Μαρία είναι στενοχωρημένη που δεν μπόρεσε να αποδώσει όσο θα ήθελε.

«Δεν θέλω να πανικοβληθώ γιατί αν πανικοβληθώ δεν θα μπορέσω να φτιάξω τίποτα», λέει η Κωνστγαντίνα με τον Παύλο να δηλώνει πως έχει ένα αρχικό πλάνο στο μυαλό του για το πιάτο που θα ετοιμάσει.

Ο Αντώνης μετάνιωσε που επέλεξε την Ανούς και έριξε τα «βέλη» του στον Διονύση. «Δεν αισθάνομαι πολύ άνετα που μαγειρεύω με την Ανούς, αλλά δεν θα ήθελα να διαλέξω κάποιον άλλον. Έπρεπε να είχα διαλέξει κάποιον άλλον. Έπρεπε να διαλέξω τον Διονύση γιατί φάνηκε ότι τον ενόχλησε πάρα πολύ που διάλεξα την Ανούς. Αν ήθελε να την προστατεύσει,  μπορούσε να έλεγε να μαγειρέψουμε μαζί. Δεν έγινε κάτι τέτοιο όμως».

Ο Ιωάννης από την μεριά του αποκάλυψε πως οι τριάδα που είχε επιλέξει για να μονομαχήσει ήταν: ο Παναγιώτης , η Λία και ο Στέφανος.

Ενώ, ο Στέφανος αποκάλυψε τη στρατηγική του αναφέροντας πως είχε σχεδιάσει το πιάτο για τη μονομαχία από την αποχώρηση του Αντώνη.

Το fair play της Ανούς και ο «τσιγκούνης» Στέφανος

Δέκα λεπτά στο pantry δίνουν οι κριτές στους διαγωνιζόμενους και αμέσως φεύγουν για τις προμήθειες.

Η Ανούς θα φτιάξει γλυκό και παίρνει υλικά που ίσως να δυσκολέψουν τον Αντώνη. Ωστόσο, φροντίζει να πάρει μεγάλες ποσότητες σε περίπτωση λάθους του συμπαίκτη της κάνοντας ένα fair play.

Από τη μεριά του, όμως, ο Στέφανος θέλει να υπερασπιστεί τη λευκή ποδιά του και παίρνει ακριβώς της ποσότητες που χρειάζεται ο ίδιος. «Πάω για το πιάτο που θέλω και παίρνω τις ποσότητες που χρειάζομαι», είπε γελώντας ο Στέφανος και προσθέτει: «Σκέφτηκα στρατηγικά το κομμάτι».

https://streamable.com/wj21l6