MasterChef: Το «καρφί» του Ιωάννη για τη Μαρίνα – «Έχει πει ότι τη γουστάρει το μισό σπίτι. Εγώ την έχω γλιτώσει»
Reality TV

MasterChef: Το «καρφί» του Ιωάννη για τη Μαρίνα – «Έχει πει ότι τη γουστάρει το μισό σπίτι. Εγώ την έχω γλιτώσει»

MasterChef: Το «καρφί» του Ιωάννη για τη Μαρίνα – «Έχει πει ότι τη γουστάρει το μισό σπίτι. Εγώ την έχω γλιτώσει»

Το «καβγαδάκι» Ανούς – Διονύση και τα κιλά του Τζαμάλ

Σε ένα πιάτο αντιγραφής κλήθηκαν να διαγωνιστούν στη δοκιμασία αποχώρησης του MasterChef ο Ιωάννης, ο Τζιοβάννι και η Ανούς και να αποδώσουν όσο καλύτερα μπορούν ένα πολύ ξεχωριστό πιάτο.

Και φυσικά εκτός από το άγχος και τη μαγειρική, την ώρα της δοκιμασίας υπήρξαν και πολλά σχόλια, αλλά και «βιτριολικές» ατάκες.

Θερμό επεισόδιο αρχικά, στον εξώστη ανάμεσα στη Μαρίνα και τον Αλέξανδρο για το «πεντανόστιμο» πιάτο και την επίκληση στον Μπαμπινιώτη.

Ο Τζιοβάννι αναφερόμενος στους αντιπάλους του μίλησε για δυο «βετεράνους του είδους» στην αποχώρηση, ενώ ο Τζαμάλ ευχήθηκε ο «Τζιοβάννι να έχει την τύχη του πρωτάρη».

Η Ανούς αποκάλυψε πως έχει μαζί της όλα τα γούρια της, ενώ η Μαρίνα ανέφερε πως αν φύγει η Ανούς ο Διονύσης θα γίνει «ταύρος εν υαλοπωλείω».

https://streamable.com/sd76y1

Πάνω από την Ανούς φυσικά ο Διονύσης που δεσμεύτηκε να βοηθήσει τον «μοναχικό» Ιωάννη που δεν ήθελε βοήθεια.

«Αν είχα την κάρτα ασυλίας θα μάζευα όλη την αλητεία και θα μαγείρευα φαί προσωπικού για να φάτε εσείς», είπε ο Τζαμάλ και αποκάλυψε πως η παρέα του ήταν ο Παύλος, η Μαρίνα και η Κωνσταντίνα και έκαναν καλή παρέα.

Το πρώτο καβγαδάκι ανάμεσα σε Ανούς και Διονύση ήταν γεγονός με τον Διονύση να τα δίνει όλα για να κερδίσει το κορίτσι του.

«Σήμερα θέλω θετικά vibes. Με σκέφτονται οι φίλοι μου. Έξω είναι οι φίλοι μου. Εδώ μέσα έχω γνωστούς και ανθρώπους που αράζουμε. Μακάρι οι άνθρωποι που αράζουμε να γίνουν έξω από εδώ οι φίλοι μου», είπε ο Ιωάννης και εξαπέλυσε τα «καρφιά» του στη Μαρίνα:  «Είδα περίεργα βλέμματα από τη Μαρίνα. Μπορεί να ήταν από ενδιαφέρον. Άσε μην πει ότι έχουμε δαγκώσει καμιά λαμαρίνα μαζί της. Έχει πει ότι τη γουστάρει το μισό σπίτι. Εγώ την έχω γλιτώσει νομίζω».

https://streamable.com/h9ut6p

Νέα ένταση ανάμεσα σε Ανούς – Διονύση: «Είναι ξεροκέφαλή ρε φίλε. Τι να της πεις;», αναφέρει ο Διονύσης.

Η δοκιμασία κάνει όμως, τον Παύλο να πεινά και μετά τα σχόλια του Τζαμάλ, του λέει «Μην μιλάς για εμένα γιατί έχεις πάρει και εσύ κιλά».

«Έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά. Τρώω πολύ σοκολάτα στο σπίτι του MasterChef για να ηρεμώ. Με ηρεμεί πολύ η σοκολάτα. Τουλάχιστον δεν ενοχλώ κανέναν», είπε ο Τζαμάλ.

Συγκινητική και η εξομολόγηση του Τζιοβάννι: «Δεν το βλέπω ότι πρέπει να είμαι καλύτερα από κάποιον άλλον. Εδώ μέσα πρέπει να δίνω σημασία στον ανταγωνισμό. Εγώ άνοιξα ένα εστιατόριο για αυτόν τον λόγο, να μην είμαι ανάμεσα σε μάγειρες που έχουν έντονο το στοιχείο του ανταγωνισμού».

Τέλος, σε μια εξομολόγηση από καρδιάς είπε ότι θέλει να κερδίσει το έπαθλο μόνο μαγειρικά και όχι με άλλα μέσα.

https://streamable.com/2lwjcw