MasterChef: Πότε επιστρέφει; Οι τρεις υποψήφιοι και η ανατροπή στην αποχώρηση
Reality TV

MasterChef: Πότε επιστρέφει; Οι τρεις υποψήφιοι και η ανατροπή στην αποχώρηση

MasterChef: Πότε επιστρέφει; Οι τρεις υποψήφιοι και η ανατροπή στην αποχώρηση

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής;

Αλλαγή στις μέρες λόγω Πάσχα έκανε το MasterChef στις ημέρες προβολής του. Το δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής επιστρέφει στις οθόνες μας την Τετάρτη 5 Μαΐου  στις 21.00 και εκτάκτως την Πέμπτη 6/5 στις 21.00.

Έτσι, αυτή την εβδομάδα δεν θα έχουμε επεισόδιο ούτε την Παρασκευή ούτε το Σάββατο.

Το ριάλιτι είχε σταματήσει τη Μεγάλη Τρίτη στο σημείο  που αναδείχτηκαν οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση μετά το τεστ δημιουργικότητας.

Και αυτοί ήταν η Ανούς, ο Ιωάννης -για πολλοστή φορά- και ο Τζιοβάνι, ένα από τα φαβορί για το έπαθλο.

Οι τρεις τους καλούνται να αντιγράψουν πιάτο για να μείνουν στον διαγωνισμό.

Η Ανούς βρίσκεται για 5η φορά σε δοκιμασία αποχώρησης και ο Ιωάννης για 7η(!) ενώ ο Τζιοβάνι καλείται για πρώτη φορά να τα βγάλει πέρα με μια τόσο στρεσογόνα διαδικασία.

Τα spoilers που κυκλοφορούν λένε ότι ο Τζιοβάνι είναι ήδη έξω και ότι δεν τα κατάφερε σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού όσο και αν οι συμπαίκτες του τον ήθελαν για φαβορί μαζί με τη Μαργαρίτα.

Ο ίδιος είχε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο ότι τον αγχώνει να τον θεωρούν φαβορί για τον τελικό.

Ας μην ξεχνάμε ότι εκτός παιχνιδιού τον περιμένει μια στρωμένη δουλειά, το εστιατόριό του στη Ρόδο που ανοίγει μετά από έναν χρόνο κλειστό και ενόψει του ανοίγματος στον τουρισμό, άρα ο παίκτης έχει ένα αντι-κίνητρο για να παραμείνει μέσα στο σπίτι του ριάλιτι και να διεκδικήσει τον τίτλο.

Μένει να αποδειχτεί πόσο «αμφίρροπη» θα είναι η μάχη και ποια θα είναι η λεπτομέρεια που θα «κοστίσει» σε παίκτη και δεν θα μπει στους 9 του MasterChef  όπως προανήγγειλε και το τρέιλερ του Star.