«Μετακίνηση 6» για τη Δέσποινα Βανδή στη Γλυφάδα
Ελλάδα

«Μετακίνηση 6» για τη Δέσποινα Βανδή στη Γλυφάδα

«Μετακίνηση 6» για τη Δέσποινα Βανδή στη Γλυφάδα

Έκανε τη βόλτα της πλάι στο κύμα

Το δεύτερο lockdown με την οικογένειά της στο σπίτι τους στα νότια προάστια περνά η Δέσποινα Βανδή και προσπαθεί να ξεκλέβει λίγο χρόνο από το καθημερινό της πρόγραμμα για να κάνει τον περίπατό της πλάι στο κύμα. Αυτήν τη φορά, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με casual εμφάνιση στη Γλυφάδα να κάνει τη βόλτα της και να χαλαρώνει.

Μετά το τέλος του J2US και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της στο μουσικό σόου του Νίκου Κοκλώνη, αλλά και την πρώτη κοινή τηλεοπτική εμφάνιση με την Άννα Βίσση που έγινε το talk of the town, η Δέσποινα Βανδή βρήκε λίγο χρόνο να ξεκουραστεί και να απολαύσει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης. Εκμεταλλευόμενη τον καλό καιρό, λοιπόν, έκανε τον περίπατό της στη Γλυφάδα.

Επιλέγοντας λοιπόν, «μετακίνηση 6» και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό, η Δέσποινα Βανδή συνάντησε τον καλό της φίλο Δημήτρη Γαλάνη και οι δυο τους τα είπαν για λίγο. Κρατώντας αποστάσεις, φορώντας μάσκα και με έναν καφέ στο χέρι οι δυο τους απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό.

Φωτογραφίες: NDP