Μήνυμα όλο νόημα από τη Δανάη Μπάρκα: «Σ’ έναν κόσμο γεμάτο ταμπέλες και ψευτιά… βρες τον εαυτό σου»
Ελλάδα

Μήνυμα όλο νόημα από τη Δανάη Μπάρκα: «Σ’ έναν κόσμο γεμάτο ταμπέλες και ψευτιά… βρες τον εαυτό σου»

Μήνυμα όλο νόημα από τη Δανάη Μπάρκα: «Σ’ έναν κόσμο γεμάτο ταμπέλες και ψευτιά… βρες τον εαυτό σου»

Η αντίδραση μετά τις τελευταίες δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Το δικό της μήνυμα μέσα από μια μακροσκελή ανάρτησή της έστειλε η Δανάη Μπάρκα. Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου που πολλές φορές έχει ταχθεί ενάντια στο body shaming και στέλνει το δικό της μήνυμα δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με μαγιό στο Instagram.

Μετά και τις τελευταίες δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου που προκάλεσαν τις αντιδράσεις του κόσμου, αλλά και πολλών ελλήνων celebrities, η Δανάη Μπάρκα κάνει τη δική της κατάθεση ψυχής και καλεί τις γυναίκες να είναι περήφανες για το σώμα και την εμφάνισή τους!

«Σ’ έναν κόσμο που αλλάζει καθημερινά με ραγδαία ταχύτητα, σ’ έναν κόσμο που η μαζοποίηση μας κατακλύζει, σ’ έναν κόσμο που προσπαθεί να μας επιβάλλει να είμαστε όλοι/όλες ίδιοι, σ’ έναν κόσμο που η ευκολία και η παθητικότητα κυριαρχεί, σε έναν κόσμο που ελαχιστοποιείται η ατομική βούληση και όλοι ακολουθούμε τη “μόδα”, σ’ έναν κόσμο που ο μιμητισμός είναι σχεδόν κανόνας, σ ’έναν κόσμο γεμάτο κριτική, σ’ έναν κόσμο γεμάτο ανασφάλειες και διαγωνισμούς ομορφιάς ή πλούτου, σ’ έναν κόσμο γεμάτο φόβους, σ’ έναν κόσμο που ο σεξισμός βρίσκεται στη ρίζα μας, σ’ έναν κόσμο που επαναπαύεται στην εικόνα, σ’ έναν κόσμο που γυμνάζει το “έξω” του και καθόλου το “μέσα του”, σ’ έναν κόσμο γεμάτο εκμετάλλευση και σκοπιμότητες, σ’ έναν κόσμο πλημμυρισμένο από “ξεπερασούρες”, σ’ έναν κόσμο γεμάτο ταμπέλες και ψευτιά… βρες τον εαυτό σου, βρες την αλήθεια σου, βρες τη χαρά σου, βρες αυτά που εσένα σε κάνουν ευτυχισμένο, βρες αληθινούς ανθρώπους, βρες ωραίους ανθρώπους με καλή ψυχή, βρες πίστη, βρες εμπιστοσύνη, βρες αγάπη, δικαιοσύνη, ενσυναίσθηση, αλληλεγγύη και εμπιστεύσου το μυαλό και το ένστικτο σου.

Αποδέξου τη μοναδικότητα σου και μην προσπαθείς να συγκριθείς με άλλους. Φρόντισε τον εσωτερικό σου κόσμο και θα κανείς καλύτερο τον εξωτερικό. Ένα ωραίο μυαλό και μια καλή ψυχή είναι ευτυχία. Αυτό μας εύχομαι.  Δεν γεννηθήκαμε για να είμαστε όλοι ίδιοι, αλλά για να είμαστε όλοι ίσοι. Αλήθεια και μοναδικότητα», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.