My Greece – Βίκυ Σταυροπούλου: «Οι κολλητές μου στο σχολείο έχουν παιδιά 10 χρόνων και εμένα έκλεισε τα 28»
Νέα

My Greece – Βίκυ Σταυροπούλου: «Οι κολλητές μου στο σχολείο έχουν παιδιά 10 χρόνων και εμένα έκλεισε τα 28»

My Greece – Βίκυ Σταυροπούλου: «Οι κολλητές μου στο σχολείο έχουν παιδιά 10 χρόνων και εμένα έκλεισε τα 28»

Η αποκάλυψη και της Δέσποινας Βανδή για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της η μητρότητα

Στη Λακωνική Μάνη και στην ιστορική Αρεόπολη βρέθηκε σήμερα με το My Greece η Δέσποινα Βανδή και συνάντησε τη Βίκυ Σταυροπούλου στην καστροπολιτεία της Παλιάς Καρδαμύλης και τον Πύργο του Μούρτζινου. Τα πέτρινα αρχοντικά του χωριού σε γυρνούν πίσω στο χρόνο και βράχοι που βουτούν στη θάλασσα δημιουργούν εντυπωσιακές παραλίες κρυμμένες από τα αδιάκριτα βλέμματα. Την περιήγηση συμπληρώνουν τοπικές νοστιμιές και μαγειρικές με γέλια και … απορίες.

Σε μια εξομολόγηση από καρδιάς όμως, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της, την κόρη της Δανάη Μπάρκα που απέκτησε σε νεαρή ηλικία, αλλά και τον έρωτα.

Αρχικά η Δέσποινα ρώτησε τη Βίκυ «πώς φαντάζεται τη ζωή της στο μέλλον: «Να έχω υγεία και να είναι καλά το κοριτσάκι μου», ανέφερε χαρακτηριστικά εκείνη.

Η Βίκυ Σταυροπούλου έμεινε έγκυος στα 22 της χρόνια και απέκτησε σε νεαρή ηλικία την κόρη της Δανάη Μπάρκα, πώς το έζησε όλο αυτό;

«Τη λατρεύω τη Δανάη. Έχω ταλαιπωρηθεί μέσα μου. Το ότι έχω χάσει πολλές στιγμές λόγω δουλειάς. Αλλά συνειδητοποίησα πως όταν οι στιγμές που περνάς με το παιδί σου είναι ουσιαστικές και περιεκτικές, μπορεί να λειτουργήσουν ευεργετικά», ανέφερε χαρακτηριστικά με τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Με τη Δέσποινα Βανδή να αποκαλύπτει: «Αυτό που άφησα πίσω μου όταν γέννησα τη Μελίνα ήταν ο ελεύθερος μου χρόνος.  Έχασα φίλες γιατί δεν μπορούσαν να συντονιστούν αλλιώς είναι να έχεις οικογένεια και παιδιά».

Την ίδια στιγμή η Βίκυ Σταυροπούλου πρόσθεσε: «Οι κολλητές μου στο σχολείο έχουν παιδιά 10 χρόνων και εμένα έκλεισε τα 28. Μεγαλώνουμε με τα παιδιά μας και μαθαίνουμε από αυτά. Ξέρεις πόσες φορές με έχει ξεμπλοκάρει η Δανάη σε κάποια πράγματα;».

Για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη είπε: «Ο Χρήστος είναι το πλησιέστερο κλαδί μου. Είναι ο φίλος που εμπιστεύτηκα να μεγαλώσουμε μαζί τη Δανάη».

Τέλος, στην ερώτηση για την προσωπική της ζωή είπε: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα που δεν θέλει έναν μεγάλο έρωτα».

https://streamable.com/p7gxw9