Μυστήριο με τους θανάτους των κοριτσιών στην Πάτρα – Το κοινό σημείο που τους συνδέει
Νέα

Μυστήριο με τους θανάτους των κοριτσιών στην Πάτρα – Το κοινό σημείο που τους συνδέει

Μυστήριο με τους θανάτους των κοριτσιών στην Πάτρα – Το κοινό σημείο που τους συνδέει

Κάθε μέρα και μία νέα πληροφορία βλέπει το φως της δημοσιότητας

Ένα πέπλο μυστηρίου έχει καλύψει την υπόθεση με τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

Μέσα σε τρία χρόνια, τρία κορίτσια της ίδιας οικογένειας έχασαν τη ζωή τους, με τις πληροφορίες μέχρι στιγμής να αναφέρουν πως δεν υπάρχει γονιδιακός-κληρονομικός παράγοντας.

Η υπόθεση πλέον έχει περάσει στα χέρια του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που μελετούν προσεκτικά την κάθε πληροφορία και εστιάζουν σε λεπτομέρειες που ίσως κρύβουν πολύτιμα στοιχεία.

Το κοινό σημείο που συνδέει τους θανάτους των μικρών κοριτσιών

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, για το «Βήμα» της Κυριακής, η πιο σημαντική ομοιότητα είναι πως και τα τρία παιδιά όχι μόνο έδειχναν καλά τις μέρες που πέθαναν, αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες γιατρών ακόμα και ανθρώπων από το περιβάλλον της οικογένειας, ήταν ευδιάθετα.

Από πουθενά δεν προέκυπτε κάτι το ανησυχητικό. Το όποια προβλήματα υγείας είχαν ξεπεραστεί και μάλιστα όπως έχει πει η μητέρα τους, στην περίπτωση της Τζωρτζίνας οι γιατροί την είχαν ενημερώσει πως επρόκειτο να πάρει εξιτήριο.

Καθοριστικής σημασίας τα αποτελέσματα των εξετάσεων της Τζωρτζίνας

Ο Σωκράτης Τσαντίρης, ιατροδικαστής και ο πραγματογνώμονας που διορίστηκε μετά τον πρώτο θάνατο, μίλησε στο Live News και τόνισε πως τρεις αιφνίδιοι θάνατοι στην ίδια οικογένεια δεν είναι αδύνατο να συμβούν, αλλά παράλληλα είναι δύσκολο.

«Ο αιφνίδιος θάνατος του πρώτου παιδιού είχε διερευνηθεί με όλα τα μέσα. Είχαν ληφθεί ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, βγήκαν κάποια αποτελέσματα.

Το υλικό αυτό υπάρχει και θεωρώ ότι διασώζεται. Είναι κάτι δύσκολο να συμβούν τρεις αιφνίδιοι θάνατοι στην ίδια οικογένεια, αλλά όχι κάτι αδύνατο».

Σύμφωνα με τον κ. Τσαντίρη, τα αποτελέσματα της Τζωρτζίνας θα είναι πιο αναλυτικά και θα συσχετιστούν με τα δεδομένα των πρώτων θανάτων.

Ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», αποκάλυψε επίσης πως τα παιδιά παρουσίασαν προβλήματα με σπασμούς και ανακοπές στα νοσοκομεία Καραμανδάνειο, Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» και Ελπίς.

Οι γιατροί μαρτυρούν πως η Τζωρτζίνα, ενώ βρισκόταν σε σταθερή κατάσταση και υπό συνεχή έλεγχο όσο ήταν στην ΜΕΘ, παρουσίαζε προβλήματα μόλις κατέβαινε σε απλή κλίνη σε θάλαμο της παιδιατρικής κλινικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμάται πως οι ιστολογικές εξετάσεις θα βγουν την επόμενη εβδομάδα.

Επιπλέον, κρίσιμες είναι οι καταγραφές του βηματοδότη που είχε τοποθετηθεί στην Τζωρτζίνα, καθώς έχει καταγραφεί μία βραδυκαρδία τη στιγμή του θανάτου της.