Πρωινές εκπομπές

Νάνσυ Παραδεισανού: Μας συστήνει τη μητέρα της – Τα κλάματα και το άγνωστο τροχαίο

Νάνσυ Παραδεισανού: Μας συστήνει τη μητέρα της – Τα κλάματα και το άγνωστο τροχαίο

Η δημοσιογράφος σε μία ιδιαίτερη συνέντευξη

Τη μητέρα της, Βίκυ Λολίδου, σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό η Νάνσυ Παραδεισανού!

Μαμά και κόρη μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και το Happy Day και η Θεσσαλονικιά δημοσιογράφος δεν έκρυχε τη συγκίνησή της για τη μητέρα της, ενώ αποκάλυψε και ένα τροχαίο που είχε με τη μηχανή και τον λόγο που δεν είχε αναφερθεί ποτέ σε αυτό.

«Επειδή ήξερα ότι η Νάνσυ κατέβαινε στην Αθήνα για καλό σκοπό και για την πρόοδό της, προφανώς δεν υπήρχε καμία αντίδραση. Και μάλιστα κατεβήκαμε μαζί, φορτώσαμε το αυτοκίνητο και ήμασταν και τυχερές, γιατί εκείνη την ημέρα είχαν απεργία τα βενζινάδικα. Κουβαλούσαμε τα μπιτόνια στο αυτοκίνητο» είπε η κ. Λολίδου.

Η Νάνσυ Παραδεισανού δεν έκρυψε τη συγκίνησή της και άρχισε να κλαίει, τονίζοντας ότι η μητέρα της ήταν το στήριγμά της, στο νέο της ξεκίνημα στην Αθήνα. «Όταν κατέβηκα στην Αθήνα, δεν είχα κατέβει για πάντα. Είχα κατέβει για τρεις μήνες. Ήρθα για ένα Σαββατοκύριακο με τη μαμά μου και μετά αυτή έφυγε και έλεγα πώς με άφησε;».

«Είχα ένα τροχαίο, όταν ήμουν 28 χρονών, στην Αθήνα. Όταν χτύπησα και με πήγαν στο νοσοκομείο, έλεγα από μέσα μου ευτυχώς το πρωί έχω μιλήσει με τη μαμά μου και δεν θα χρειαστεί να την ξαναπάρω σήμερα τηλέφωνο, οπότε δεν θα της πω κάτι. Αφού πήρα εξιτήριο, την πήρα από τον δρόμο και της είπα ότι είχα ένα ατύχημα και ότι είμαι καλά» αποκάλυψε η δημοσιογράφος και συνέχισε: «Ήμασταν με μηχανή, δε φορούσα κράνος, πέρασε ένα αυτοκίνητο με στοπ και σύρθηκα με όλο μου το σώμα».

Ο λόγος που δεν είχε αναφερθεί ποτέ σε αυτό το περιστατικό ήταν η γιαγιά της, καθώς δεν ήθελε να την ανησυχήσει, γι αυτό και δεν είχε μιλήσει ποτέ δημόσια για αυτό.

«Ο μπαμπάς μου επέμενε να γίνω δασκάλα κι εκεί είχαμε τους ομηρικούς καβγάδες» δήλωση η Νάνσυ Παραδεισανού, ενώ η μητέρα της ανέφερε ότι δεν ενθουσιάστηκε όταν έμαθε ότι η κόρη της θα πάρει μέρος στο J2US.

«Σεβαστή η άποψη της επιτροπής αλλά της είχα πει ότι ορισμένοι κάνουν καριέρα στην πλάτη της» τόνισε η κυρία Λολίδου.

Exit mobile version