Ναταλία Δραγούμη: Η σχέση με τα παιδιά της και ο «νέος κύκλος» με τον σύντροφό της
Νέα

Ναταλία Δραγούμη: Η σχέση με τα παιδιά της και ο «νέος κύκλος» με τον σύντροφό της

Ναταλία Δραγούμη: Η σχέση με τα παιδιά της και ο «νέος κύκλος» με τον σύντροφό της

Η ηθοποιός έκανε μοτο κρος και μίλησε για την οικογενειά της

Μία ιδιαιίτερη συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη παραχώρησε η Ναταλία Δραγούμη, η οποία βρέθηκε σε μία πίστα μοτο κρος και καβάλησε με άνεση τη μηχανή.

«Η σχέση με τη μηχανή ξεκίνησε από πάρα πολύ μικρή. Είχα ποδήλατο μικρή και έκανα άλματα, οπότε το σώμα μου έχει την αίσθηση του μότο κρος», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε:  «Έχω φόβους και ταυτόχρονα κάνω πολύ τολμηρά πράγματα».

Όσον αφορά σα παιδιά της και το πώς εξέλαβαν τη δημοσιότητα: «Ήταν κάτι φυσιολογικό, αλλά η απουσία είναι κάτι σημαντικό που ένιωσαν. Τώρα το κατάλαβα στην καραντίνα».

«Τώρα που είναι 18 η κόρη μου ξεκινάει μια νέα εποχή για εμάς. Μαμά και κόρη δεν πρεπει να είναι φίλες. Υπάρχουν κάποια όρια. Πάντα πρέπει να την καθοδηγείς. Με τη μαμά μου μοιάζω πάρα πολύ και κάνω πράγματα που μπορεί να μην ενέκρινα. Όσο μεγαλώνω βλέπω πράγματα της μαμάς μου πάνω μου», τόνισε και πρόσθεσε:

«Όταν ενηλικιώνονται τα παιδιά ανοίγει ένας νέος κύκλος στη σχέση με τον σύντροφο. Υπάρχει πολύς χρόνος μεταξύ σας. Μπορείς να κάνεις πράγματα που έκανες στην αρχή της σχέσης σου. Νομίζω ή ερωτεύεσαι ξανά ή γεια σας. Πρέπει να υπάρχει αλληλοθαυμασμός, σεβασμός στην ελευθερία του άλλου και πολλά ραντεβού μακριά από όλα».

Η Ναταλία Δραγούμη το καλοκαίρι έκανε ένα οικογενειακό ταξίδι και γέμισε εμπειρίες. «Έμαθα πράγματα για τα παιδιά μου που δεν ήξερα στο ταξίδι που κάναμε στην Τοσκάνη», τόνισε.

https://streamable.com/qkhgfi