Ναταλία Δραγούμη: «Πάρα πολλές φορές με κουράζω και απορώ πώς ζω μαζί μου»
Νέα

Ναταλία Δραγούμη: «Πάρα πολλές φορές με κουράζω και απορώ πώς ζω μαζί μου»

Ναταλία Δραγούμη: «Πάρα πολλές φορές με κουράζω και απορώ πώς ζω μαζί μου»

Η σκέψη να αφήσει την πρωτεύουσα και τα παιδικά της χρόνια

Τη Ναταλία Δραγούμη φιλοξένησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο Fishy, με τους δυο τους να απολαμβάνουν την ψαριά τους και να μιλούν για τη ζωή και την επαγγελματική πορεία της ηθοποιού.

Στα ήσυχα σοκάκια της Χάλκης αλλά και σε αυτά της Ρόδου περπάτησαν οι δυο τους με τη Ναταλία Δραγούμη να αποκαλυπτει πως κάποια στιγμή σκοπεύει να εγκαταλείψει τη βαβούρα της Αθήνας και να απομονωθεί στο νησί της Αίγινας.

«Από εκεί (Αίγινα) μπορώ να δουλεύω και παράλληλα να ζω. Το καλοκαίρι αλλού, Ίος, Νάξος» ανέφερε.

Στην ερώτηση Ελλάδα ή εξωτερικό απάντησε: «Ελλάδα αλλά θέλω μία φορά το χρόνο ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Φέτος πήγα Βρυξέλλες και Νέα Υόρκη».

Οι δυο τους στη συνέχεια πήγαν και συνάντησαν την κα Ανεζίνα για να φτιάξουν το τοπικό έδεσμα του νησιού τα μακαρούνια.

Η περιήγηση συνεχίστηκε στη Φιλέρημο της Ρόδου. «Έχω έρθει στη Ρόδο πολλές φορές, έχω πάει στο δάσος με τις πεταλούδες. Είναι ένα μεγάλο νησί, με πολλές εναλλαγές» είπε η Ναταλία Δραγούμη.

Ερωτώμενη για τα ελαττώματά της σημείωσε χαρακτηριστικά: «Πάρα πολλές φορές με κουράζω και απορώ πώς ζω μαζί μου».

Εξήγησε πως πολλές φορές είναι «αφηρημένη», «γκαφατζού» κάτι που οι γύρω της θεωρούν χαριτωμένο καθώς πάει κόντρα στην εικόνα της.

Κάνοντας μία αναδρομή στα παιδικά της χρόνια, η Ναταλία Δραγούμη θυμάται πως υπήρξε πολύ ατίθαση, σκανταλιάρα και ένα κορίτσι γεμάτο ορμή.

«Έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα, που εάν τα έκαναν τώρα τα παιδιά μου θα ανησυχούσα» είπε χαρακτηριστικά.

Θυμάται πως πάντα κυκλοφορούσε με ποδήλατο, ενώ έκανε και skateboard. «Ήμουν λίγο σαν αγόρι, αλλά πάντα είχα θηλυκότητα, ήμουν αγόρι στις δραστηριότητες μου, αλλά είχα μία θηλυκότητα με τ’ αγόρια» συμπλήρωσε.

«Είσαι μία από τις πιο σέξι γυναίκες της Ελλάδας» υπογράμμισε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ερωτώμενη για την υποκριτική στη ζωή της είπε: «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να γίνω ηθοποιός». Ενώ αποκάλυψε πως σκεφτόταν και την αρχαιολογία που θεωρεί συνυφασμένη με το θέατρο.

«Μετά τη δραματική και το εθνικό πήγα για δύο χρόνια στη Γαλλία, στη σχολή του Ανδρέα Βουτσινά. Επέστρεψα τον Ιούνιο και τον Ιούλιο είχα κλείσει την πρώτη μου δουλειά, δίπλα στη Μαίρη Χρονοπούλου» περιέγραψε.

Όσον αφορά στο σήμερα είπε πως φέτος αποφάσισε να μην κάνει θέατρο για να είναι κοντά στον γιο της που μελετάει για τις πανελλήνιες.

«Νιώθω πως έχω κουραστεί γιατί δουλεύω 30 χρόνια ανελλιπώς» πρόσθεσε η ηθοποιός.