Ναταλία Γερμανού για σύμφωνο συμβίωσης Μουτσινά – Συνατσάκη: «Όλα είναι υποθέσεις»
Νέα

Ναταλία Γερμανού για σύμφωνο συμβίωσης Μουτσινά – Συνατσάκη: «Όλα είναι υποθέσεις»

Ναταλία Γερμανού για σύμφωνο συμβίωσης Μουτσινά – Συνατσάκη: «Όλα είναι υποθέσεις»

Η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται» άφησε τα σενάρια για τους άλλους

Η είδηση για το σύμφωνο συμβίωσης του Νίκου Μουτσινά και της Μαίρης Συνατσάκη έγινε θέμα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, με την ίδια την παρουσιάστρια να υποδέχεται την είδηση με χαρά και… γλύκα, λέγοντας ότι πρόκειται για μία «βόμβα σοκολάτας».

«Οι περισσότερες εκπομπές μίλησαν για ένα σύμφωνο μεταξύ δύο φίλων που αγαπιούνται πολύ, όμως η Φωτεινή Πετρογιάννη στο Pop Up το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Είπε ότι τίθεται θέμα υιοθεσίας παιδιού. Βέβαια όλα αυτά είναι υποθέσεις που κάνουμε, δεν γνωρίζουμε ούτε αν ο λόγος που αποφάσισαν αυτά τα δύο παιδιά να μείνουν μαζί ήταν στο πλάνο τους να υιοθετήσουν ένα παιδί, αλλά ούτε και ο Νίκος αναγκάζεται για να υιοθετήσει παιδί. Όλοι περίμεναν χθες ότι θα μιλήσει σχετικά ο Νίκος στην εκπομπή του και εκείνος δεν είπε τίποτα. Παρά μόνο μια φράση. Πως έχει αλλάξει η ζωή του τελευταία», σχολίασε χαρακτηριστικά η Ναταλία, ενώ τον λόγο πήρε ο συνεργάτης της, Κώστας Τσουρός:

«Εγώ δεν γνωρίζω κάτι δηλαδή ούτε έψαξα να μάθω κάτι ούτε από τον Νίκο ούτε από την Μαίρη. Άκουσα. επειδή ο Νίκος έχει εκφράσει παλιότερα την επιθυμία να υιοθετήσει ένα παιδί, ότι κάποιοι στηρίζουν το σύμφωνο συμβίωσης του Νίκου με την Μαίρη σε αυτό το γεγονός. Ότι δηλαδή θα είναι πιο εύκολο με αυτό να μπορέσει ο Νίκος να υιοθετήσει παιδί. Φυσικά ο καθένας κάνει στη ζωή του ότι θέλει δεν το συζητάμε και μπράβο τους που επέλεξαν να το κάνουν. Απλά εμένα αυτό που μου χτυπάει λίγο, είναι όταν αναγκάζεσαι να προχωρήσεις σε ένα παζάρι για ένα τόσο θεμελιώδες ζήτημα. Τι εννοώ και αυτό δεν αφορά τα παιδιά, αφορά κυρίως την πολιτεία.

Από τη στιγμή που ο Νίκος θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί και ο μόνος τρόπος είναι αυτός μου φαίνεται λίγο παζάρι, ίσως θα έπρεπε η Πολιτεία να δει λίγο καλύτερα το θέμα των υιοθεσιών. Γιατί τα παιδιά για να μεγαλώσουν θέλουν αγάπη».

https://streamable.com/mcywmm