Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη του νέου της συμβολαίου με τον Alpha
Πρωινές εκπομπές

Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη του νέου της συμβολαίου με τον Alpha

Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη του νέου της συμβολαίου με τον Alpha

Πώς σχολίασε τη Μαρία Μπακοδήμου

Τη συνεργασία της με τον Alpha ανανέωσε η Ναταλία Γερμανού, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων προχώρησε σε μια αποκάλυψη, ενώ απάντησε για τη Μαρία Μπακοδήμου, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Νίκο Μουτσινά, αλλά και το ενδεχόμενο να τη δούμε σε βραδινή εκπομπή ως παρουσιάστρια.

«Έγινε και η ανανέωση και πρώτα ο Θεός θα είμαστε ALPHA, για άλλα δύο χρόνια. Η παρέα η ωραία δεν αλλάζει γιατί όταν μια παρέα είναι ωραία δεν τη πειράζεις, οπότε όσο περνάει απ΄ το δικό μου χέρι δεν θέλω να πειράξω ή να αλλάξω τίποτα. Αλλά επειδή δεν είμαι μάνατζερ των παιδιών, τα παιδιά μιλάνε μόνοι τους με το κανάλι όταν έρθει η ώρα τους, εκείνοι κάνουν τις συμφωνίες τους. Αλλαγές στη θεματολογία δεν νομίζω», δήλωσε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Για το αν έχει τηλεοπτικές προτάσεις: «Βέβαια μου έχουνε γίνει, αλλά όταν αισθάνομαι ότι κάτι δεν μπορώ να το υποστηρίξω καλά, προτιμώ να μη αποδέχομαι την πρόταση. Δύσκολα θα έκανα ζωντανό καθημερινό. Θα μ’ άρεσε να δοκιμάσω ένα βραδινό late night, ένα βραδινό show μουσικό και ένα έξυπνο τηλεπαιχνίδι μπορεί να δοκίμαζα.

Υπάρχει περίπτωση να με δείτε και σε κάτι άλλο μαζί με το “Καλύτερα” δεν είναι όμως κάτι που το έχω τώρα χειροπιαστό για να μπορώ να το μοιραστώ μαζί σας».

Σχετικά με τη Μαρία Μπακοδήμου, τόνισε:  «Η Μαρία μου αρέσει πάρα πολύ ως παρουσιάστρια και την ημέρα που μάλιστα είχα αρρωστήσει και δεν μπόρεσα να έρθω στην εκπομπή, κάτω από πολύ άσχημες συνθήκες, είχα την ευκαιρία να δω το “γεια σου” και μου άρεσε η εκπομπή της… Δεν μπορώ εγώ να κρίνω το κανάλι που αποφάσισε να αλλάξει ώρα σε κάποιον, δε θα το κρίνω απλά θα πω σε εσάς ότι μου αρέσει η Μαρία».

Για τη σχέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον Νίκο Μουτσινά, απάντησε: «Πάντα απορούσα γιατί πρέπει όλοι μας να σχολιάζουμε πράγματα που αφορούν άλλους ανθρώπους. Εγώ δεν είμαι υπέρ αυτής της άποψης και πιστεύω ότι όλοι μας θα κάνουμε καλύτερη τηλεόραση αν δεν ανακατευόμαστε με πράγματα που δεν μας αφορούν».