Νίκος Κοκλώνης: Η απάντησή του στον Γιώργο Λιάγκα για το J2US
Ελλάδα

Νίκος Κοκλώνης: Η απάντησή του στον Γιώργο Λιάγκα για το J2US

Νίκος Κοκλώνης: Η απάντησή του στον Γιώργο Λιάγκα για το J2US

Τι είπε στον Αλέξη Μίχα και την εφημερίδα On Time

Το ένα φαντασμαγορικό σόου μετά το άλλο παρουσιάζει κάθε Σάββατο ο Νίκος Κοκλώνης στον Alpha.

Το J2US έχει γίνει πλέον… θεσμός και το τηλεοπτικό κοινό έχει δείξει απόλυτα την προτίμησή του, στο πάρτι του Νίκου Κοκλώνη και της υπέροχης παρέας του.

Ωστόσο φαίνεται ότι κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν θέματα. Στην εκπομπή «Πρωινό» της Δευτέρας και συγκεκριμένα στη στήλη του τηλεοπτικού ρεπορτάζ με τον δημοσιογράφο Νίκο Νικητέα, η συζήτησε άνοιξε γύρω από μια φημολογούμενη συνεργασία ανάμεσα στον CEO της Barking Well και τον Νίκο Μουτσινά.

Ωστόσο, η κουβέντα κατέληξε στα κανάλια, τις άδειες, τις υποτιθέμενες σκέψεις του Νίκου Κοκλώνη και τις πληροφορίες του Γιώργου Λιάγκα που θέλουν τον παρουσιαστή του J2US, να μπαίνει μέσα οικονομικά σε κάθε σαββατιάτικο πάρτι.

«Γνωρίζω ότι ο Νίκος μπαίνει μέσα από το J2US, παρότι πάει πολύ καλά στα νούμερα. Μαθαίνω ότι μπαίνει μέσα 100 χιλιάρικα το επεισόδιο, κάπου τόσο. Το θέμα είναι να γίνει καναλάρχης και να χάνει περισσότερα ο Νίκος Κοκλώνης; Δεν ξέρω τώρα… Τον θεωρώ έξυπνο άνθρωπο, γι’ αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του «Πρωινού».

Ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε τη δική του απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα, μιλώντας στον Αλέξη Μίχα και την εφημερίδα On Time.

«Τον ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές του. Αν χρειαστώ οικονομικό διευθυντή θα είναι ο πρώτος στον οποίο θα απευθύνω πρόταση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.