Late night shows

Νίκος Κοκλώνης: Μια βραδιά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show

Νίκος Κοκλώνης: Μια βραδιά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show

Από στις 23:45 στον ΑΝΤ1

Δύο χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία φορά που ο Νίκος Κοκλώνης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συναντήθηκαν τηλεοπτικά, με τον ιδιοκτήτη της Barking Well να επιστρέφει απόψε το πλατό του The 2night Show!

Ο παρουσιαστής του J2US και παραγωγός διάφορων επιτυχημένων εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης, όπως η «Super Κατερίνα» ή το «Χαμογέλα και πάλι», φιλοξενείται απόψε, στις 23:45 από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια, ο Νίκος Κοκλώνης έχει καταφέρει πολλά και σημαντικά με την εταιρία του, ενώ παράλληλα απολαμβάνει την επικοινωνία που έχει με το τηλεοπτικό μέσα από τον μουσικό διαγωνισμό, παρά το γεγονός ότι δεν είναι και ο καλύτερος παρουσιαστής, όπως παραδέχεται!

Ο αγαπημένος παρουσιαστής και παραγωγός απαντάει σε όλα με τον αυθορμητισμό που τον διακρίνει, για τις τηλεοπτικές υπερπαραγωγές και τους υπέρογκους μισθούς, για τους σταρ και τους δήθεν σταρ, για τις φιλίες και τις λυκοφιλίες της showbiz.

Επίσης, μιλάει για τη σχέση αγάπης με τον Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος του στάθηκε στη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε, αλλά και για τη σχέση του που τελείωσε το περασμένο καλοκαίρι.

Τέλος, ο Νίκος Κοκλώνης συναντάει τον μικρό Σπύρο Ντούγια, αλλά δυστυχώς λόγω των κακών καιρικών συνθηκών η συνάντηση αυτή θα προβληθεί σε επόμενο επεισόδιο της εκπομπής!

Δείτε φωτογραφίες

photo credits: Ρούλα Μονιάκι

Exit mobile version