Ο Νίκος Κοκλώνης για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: «Τον κοιτάω και λέω “φίλε μου, δεν ξέρω αν θα τα βγάλω πέρα”»
Ελλάδα

Ο Νίκος Κοκλώνης για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: «Τον κοιτάω και λέω “φίλε μου, δεν ξέρω αν θα τα βγάλω πέρα”»

Ο Νίκος Κοκλώνης για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: «Τον κοιτάω και λέω “φίλε μου, δεν ξέρω αν θα τα βγάλω πέρα”»

Ο ιδιοκτήτης της Barking Well Media «έσκασε» είδηση και για το J2US

Έναν επιτυχημένο επαγγελματία των μίντια, έναν σόουμαν σπάνιας κοπής με λαμπερό χαμόγελο και ανοιχτή καρδιά φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show της Τρίτης.

Ο λόγος για τον Νίκο Κοκλώνη, που οι άνθρωποι που τον ξέρουν καλά, διατυμπανίζουν πως πρόκειται για ένα από τα πιο καλά και γενναιόδωρα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης.

Εκείνος, όμως, κρατά αποστάσεις από τη showbiz διότι ποτέ του δεν συμπάθησε τους δήθεν σταρ και τις λυκοφιλίες που δίνουν και παίρνουν στον χώρο αυτό.

«Σιχαίνομαι τους δήθεν σταρ, εγώ πιστεύω πως είμαστε όλοι το ίδιο. Δεν πιστεύω ότι στην Ελλάδα ότι έχουμε celebrities, ο κόσμος έξω που παλεύει είναι celebrities. Σήμερα έχω εγώ λεφτά, αύριο η κυρία απέναντι, οι ρόλοι αλλάζουν» τόνισε.

Μάλιστα, διηγήθηκε και ένα εξαιρετικά άβολο σκηνικό σε παλαιότερο J2US που τον έφερε σε δύσκολη θέση.

«Σε παλαιότερο Just είμαι στο καμαρίνι και ακούω κάποια που θεωρούσα σταρ να μιλάει τόσο άσχημα σε μία κοπέλα που ντράπηκα εγώ. Της λέω “ποια είσαι εσύ;” και μου λέει “ξέρεις πόσοι έχουν φύγει χάρη σε εμένα”;».

Το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή θεωρεί πως είναι οι αναμνήσεις που δημιουργεί κανείς. Αυτός είναι ο σκοπός του και να είναι ανάμεσα σε αγαπημένους του ανθρώπους.

Πολλές φορές όμως έπεσε έξω στο ποια άτομα εμπιστεύτηκε, όπως εξομολογήθηκε. «Υπήρχαν άνθρωποι που συμπαθούσα πολύ και μιλούσαν άσχημα για εμένα γι΄αυτό δεν μου αρέσει καθόλου η showbiz» ανέφερε.

Το πρόβλημα υγείας

Κολλητός του φίλος επί σειρά ετών είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς. Εκείνος δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό του. Μαζί έχουν περάσει από πολλά κύματα, χαρές, επιτυχίες αλλά και στενοχώριες. Εκείνος ήταν δίπλα του και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

«Πριν από δύο χρόνια είχαμε πάει ένα ταξίδι και είχα γυρίσει και δεν ένιωθα καλά. Δεν το ξέρει κανείς αυτό… Και πήγα και έκανα εξετάσεις. Βγήκαν και μου λέει ο γιατρός σε βλέπω καλά αλλά για να τσεκάρουμε κάτι δείκτες. Και βγήκαν χάλια. Τον κοιτάω και του λέω “φίλε μου, δεν ξέρω αν θα τα βγάλω πέρα. Εκεί κατάλαβα ότι αυτό που μετράει είναι ότι ήρθαμε σε αυτόν τον κόσμο για κάποια μαθήματα και αναμνήσεις. Και ένα ευρώ να έχω στο βρακί μου θα το δώσε σε κάποιον που έχει ανάγκη και δεν θέλω να το λέω».

Στο πλατό ήταν και ο γνωστός hairstylist, ο οποίος χάρισε απολαυστικούς διαλόγους με τον παραγωγό.

«Εδώ και 9 μήνες κρατάμε ο ένας στον άλλο μούτρα γιατί είπε μια πληροφορία που δεν ήθελα να πει σε έναν φίλο μας που με ενόχλησε» είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Η αποκάλυψη για το J2US

Όσο για τη νέα του τηλεοπτική στέγη αυτή καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του. «Είμαι χαρούμενος που είμαι στον Alpha. βρήκα ένα περιβάλλον που μπορώ να αφεθώ και να δημιουργήσω. Το J2US ανανεώθηκε στον Alpha και περιμένω να δω» ήταν και η είδηση που έδωσε.

Ο λαμπερός παραγωγός από καιρό έχει εκφράσει τις βλέψεις του να καταπιαστεί με τηλεοπτικές σειρές όσο και κινηματογραφικές παραγωγές. Αυτή τη στιγμή η «Σμύρνη μου αγαπημένη« στην οποία είναι συμπαραγωγός σκίζει.

Τι είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα προσεχή σχέδιά του;

Στον έρωτα ο ιδιοκτήτης της BarkingWell Media τα δίνει όλα. Είναι γενναιόδωρος, ανοιχτός και ποτέ με κρυφή ατζέντα.

Το περασμένο καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερο για τον Νίκο Κοκλώνη γιατί χώρισε από τη σχέση του και αυτό του στοίχισε.

«Είμαι πολύ συντηρητικός στις σχέσεις μου αν κολλήσω κόλλησα. Μπορεί ο κύκλος να μην έχει κλείσει και μπορεί ένας άλλος κύκλος υπάρχει και να πάω να κουμπώσω.

Πηγαίναμε στο γραφείο και σε αυτή τη γέφυρα μου έπιανε το χέρι αν δεν μου το έπιανε στενοχωριόμουν».