Οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου (15-16/5): Πραγματοποιήστε ένα ταξίδι, εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας και αφεθείτε στη μαγεία των σχέσεων
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου (15-16/5): Πραγματοποιήστε ένα ταξίδι, εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας και αφεθείτε στη μαγεία των σχέσεων

Οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου (15-16/5): Πραγματοποιήστε ένα ταξίδι, εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας και αφεθείτε στη μαγεία των σχέσεων

Τι πρέπει να προσέξεις;

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν;

Οι προβλέψεις από την Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Προχωρήσετε δημιουργικά και ανακαλύψτε τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη των οικονομικών σας. Ο ρεαλισμός που πρέπει να υιοθετήσετε θα σας υποδείξει ότι χρειάζεται λίγη τόλμη παραπάνω.

ΤΑΥΡΟΣ: Δημιουργήστε τις βάσεις για ένα πιο προσοδοφόρο οικονομικό μέλλον, φροντίζοντας να είστε καλά ενημερωμένοι. Φίλοι και αγαπημένα σας πρόσωπα θα βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πραγματοποιήστε ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει να πετύχετε περισσότερα στον επαγγελματικό σας τομέα. Κινηθείτε ευέλικτα και έχοντας κάποια στρατηγική έτοιμη για τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν οι κινήσεις σας συνεχίσουν να είναι σε πολλά μέτωπα ταυτοχρόνως, θα μπερδευτείτε ακόμα περισσότερο. Οι εντάσεις και οι προστριβές στον εργασιακό χώρο θα μειωθούν στο ελάχιστο.

ΛΕΩΝ: Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας και με τη βοήθειά τους θα μπορέσετε να βρείτε καινούρια ενδιαφέροντα. Η ρομαντική σας διάθεση θα είναι αρκετά ανεβασμένη, αλλά πρέπει να είστε και κάπως επιφυλακτικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μυστικά σχέδια ή συμφωνίες θα έχουν τύχη, μόνο αν έχετε οργανωθεί σωστά. Πραγματοποιείστε επαγγελματικές συναντήσεις, που θα σας επιφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ: Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα κυμαίνεται σε καλά επίπεδα, ώστε να κλείσετε συμφωνίες. Θα αυξηθεί κατά πολύ και η γοητεία σας, για να μπορείτε να εντυπωσιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφεθείτε στη μαγεία των σχέσεων χωρίς να σας πιάνει ο συνηθισμένος σας πανικός. Συζητήστε με τους συνεργάτες σας κάποιο επαγγελματικό θέμα που σας απασχολεί τον τελευταίο καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναπτύξτε τα επιχειρήματα σας, για να καταλάβουν οι άλλοι τι ζητάτε και τι περιμένετε. Μην ανοιχτείτε συναισθηματικά καθώς η πιθανότητα να απογοητευτείτε θα είναι μεγάλη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βγείτε έξω και διασκεδάστε ή καθίστε σπίτι απολαμβάνοντας τη συντροφιά της επιλογής σας. Τα επαγγελματικά θέματα βρίσκουν το δρόμο τους, με λύσεις που θα είναι για δικό σας όφελος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε των έρωτα να μπει τη ζωή σας και πραγματοποιήστε τις πιο κρυφές σας επιθυμίες. Ακολουθήστε το όνειρό σας κάνοντας τις σωστές επιλογές, ακόμα και αν γνωρίζετε τις δυσκολίες που έχει.

ΙΧΘΥΣ: Θα υπάρχει χρόνος για να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε από τη βαρετή καθημερινότητα. Μπορεί ακόμα να έχετε αρκετό άγχος αλλά η τύχη θα είναι με το μέρος σας, ακόμα και για να ανανεωθείτε.