Ελλάδα

Όλγα Φαρμάκη: Επιστροφή στο σπίτι μετά τη γέννηση της κόρης της

Όλγα Φαρμάκη: Επιστροφή στο σπίτι μετά τη γέννηση της κόρης της

Γεμάτο δώρα το σπίτι για τον ερχομό της μικρής Μαρέττας

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε σήμερα η Όλγα Φαρμάκη και επέστρεψε στο σπίτι μετά τον ερχομό της κόρης της, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Σταύρο Μαντόπουλο. Η μικρή Μαρέττα – όπως θα ονομάσουν τη μπέμπα τους- ήρθε στον κόσμο στις 27 Ιανουαρίου και γέμισε χαμόγελα χαράς τους γονείς της.

Το πρώην μοντέλο και fashion designer γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και τώρα επέστρεψε στο σπίτι για να ξεκινήσουν όλοι μαζί τη νέα τους ζωή. Και φυσικά εκεί τους περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Η αδελφή της Όλγας, η Γωγώ Φαρμάκη γέμισε το σπίτι με μπαλόνια και δώρα για την άφιξη της μικρής Μαρέττας και συγκίνησε τη διάσημη μαμά.

Η Όλγα μάλιστα μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram video και φωτογραφίες από την αρχή αυτού του όμορφου ταξιδιού με τη νεογέννητη κορούλα της. Η ίδια μάλιστα, λίγα 24ώρα μετά τον ερχομό του παιδιού της ανέβασε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram γράφοντας: «Καλωσήρθες στη ζωή μας γλυκό μας Μαρεττάκι. Σε περιμέναμε με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία και τώρα σε κρατάμε στην αγκαλίτσα μας. Η καρδιά μας πάει να σπάσει από χαρά και ευτυχία και η αγάπη γι αυτό το μικρό πλασματάκι που αντικρίσαμε πριν λίγες μέρες δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια».

Exit mobile version