«Πάμε Δανάη»: Τι είπε η παρουσιάστρια για το ξέσπασμα της Κοραλίας Καράντη
Νέα

«Πάμε Δανάη»: Τι είπε η παρουσιάστρια για το ξέσπασμα της Κοραλίας Καράντη

«Πάμε Δανάη»: Τι είπε η παρουσιάστρια για το ξέσπασμα της Κοραλίας Καράντη

Η ηθοποιός ξέσπασε και πήρε η μπάλα και την πρωινή εκπομπή

Σάλος ξέσπασε στο διαδίκτυο σχετικά με τα όσα δήλωσε η Κοραλία Καράντη αναφορικά με τις καταγγελίες που γίνονται γνωστές και παρενοχλήσεις και επιθέσεις στο θέατρο.

Η ίδια προκάλεσε την αντίδραση του κόσμου με τον τρόπο που τοποθετήθηκε, αναφερόμενη και στους αλλοδαπούς, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να παρέμβει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται», για να εξηγήσει τα όσα εννοούσε. 

«Ανθρώπους που καταχρώνται την εξουσία τους συναντάει κανείς σε καθημερινή βάση στη ζωή… bullying μπορεί να σου κάνει και ο αλλοδαπός στα φανάρια, επειδή βλέπει ότι είσαι γυναίκα, και δεν πάει σε αυτόν που είναι άντρας, δίπλα του, έρχεται σε εσένα, και θέλει σώνει και ντε, να σου καθαρίσει το τζάμι και καμιά φορά σε απειλεί με το βλέμμα. Ο αλλοδαπός, ο τελευταίος στην κοινωνία!», είχε πει στο «Πάμε Δανάη», ενώ την Κυριακή ξέσπασε στην εκπομπή του Alpha λέγοντας:

«Θα έπρεπε νομίζω ότι θα με έχετε προειδοποιήσει ότι θα κάνετε κάτι τέτοιο. Όλες αυτές τις μέρες από τη μέρα που πήγα στο Πάμε Δανάη προσπαθώ να καταπιώ τον θυμό μου και την αγανάκτησή μου για την παραμόρφωση των λόγων μου. Δεν είχα καμία πρόθεση να πω αυτά τα τερατώδη πράγματα που μου καταλογίζονται. Έχω γράψει διάφορες επιστολές που δεν τις έχω στείλει γιατί δεν θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά. Δανείστηκα τη σελίδα ενός φίλου για να αναρτήσω κάτι που αφορά τους μετανάστες. Μου χτυπάτε ένα πράγμα για το οποίο είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη. Εγώ  η ίδια προέρχομαι  από οικογένεια προσφύγων. Πάρα πολλά μέλη της οικογένειάς μου ήταν μετανάστες. Η επιστήθια φίλη μου είναι μετανάστρια. Δε βγαίνω να το διατυμπανίσω. Αυτό που είπα είναι ότι η θέση της γυναίκας είναι τέτοια στην κοινωνία που ακόμα και ένας άνθρωπος που είναι αδικημένος και στέκεται στο φανάρι μπορεί να ασκήσει bullying σε μια γυναίκα επειδή είναι γυναίκα. Ευχαριστώ που μου δίνετε το βήμα να ξεπεράσω τη δειλία και τον φόβο που έχουν και άλλοι άνθρωποι να πουν την αντίθετη άποψη. Νόμιζα ότι επειδή έχουμε δημοκρατία δεν θα βρεθεί στον Καιάδα όποιος έχει διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων».

Η θέση της Δανάης Μπάρκα

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» σχολίασε τα όσα συνέβησαν το σαββατοκύριακο και ξεκαθάρισε τον λόγο που δεν αντέδρασε στα λεγόμενα της ηθοποιού κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που της έκανε.

«Δεν παρακολουθούσα την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού εκείνη τη στιγμή, μου έστελναν μηνύματα με το τι γίνεται. Για να είμαι ειλικρινής, με το που τελείωσε η εκπομπή εδώ με την κ. Καράντη, στο καμαρίνι το σχολιάσαμε. Εγώ αντιλήφθηκα εκείνη τη στιγμή ότι εννοούσε τον πιο αβοήθητο άνθρωπο της κοινωνίας, δεν αντέδρασα. Μετά όμως στο καμαρίνι σκεφτήκαμε μήπως παρεξηγηθεί», είπε η Δανάη Μπάρκα και συνέχισε:

«Ήταν πολύ ταραγμένη και σκεπτόμενη. Δεν είχε να κάνει με εμάς το ξέσπασμά της, προφανώς ήταν ταραγμένη γιατί θα της μετέφεραν τον χαμό που έγινε στα social media. Πάνω στην ταραχή της είπε την εκπομπή αναθεματισμένη. Άνθρωποι είμαστε όλοι, λάθη κάνουμε».

https://streamable.com/i0qsq4