Η Κοραλία Καράντη «ξέσπασε»: «40 χρόνια τώρα αποδεικνύω την εντιμότητά μου. Έλεος με την ανθρωποφαγία!»
Νέα

Η Κοραλία Καράντη «ξέσπασε»: «40 χρόνια τώρα αποδεικνύω την εντιμότητά μου. Έλεος με την ανθρωποφαγία!»

Η Κοραλία Καράντη «ξέσπασε»: «40 χρόνια τώρα αποδεικνύω την εντιμότητά μου. Έλεος με την ανθρωποφαγία!»

Γιατί εξοργίστηκε και τι είπε στο «Καλύτερα δε γίνεται»

Η Κοραλία Καράντη έκανε μια εξοργισμένη παρέμβαση στο «Καλύτερα δε γίνεται» με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της στο «Πάμε Δανάη» και ειδικά τον τρόπο που σχολιάστηκαν από το πάνελ της εκπομπής  του Alpha.

Ιδού τι έπαιξε η εκπομπή και πώς σχολιάστηκαν οι δηλώσεις της  ηθοποιού:

https://streamable.com/yrkhpn

Η Κοραλία Καράντη ζήτησε να παρέμβει και εμφανώς σε μεγάλη φόρτιση είπε:

«Θα έπρεπε νομίζω ότι θα με έχετε προειδοποιήσει ότι θα κάνετε κάτι τέτοιο. Όλες αυτές τις μέρες από τη μέρα που πήγα στο Πάμε Δανάη προσπαθώ να καταπιώ τον θυμό μου και την αγανάκτησή μου για την παραμόρφωση των λόγων μου. Δεν είχα καμία πρόθεση να πω αυτά τα τερατώδη πράγματα που μου καταλογίζονται. Έχω γράψει διάφορες επιστολές που δεν τις έχω στείλει γιατί δεν θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά. Δανείστηκα τη σελίδα ενός φίλου για να αναρτήσω κάτι που αφορά τους μετανάστες. Μου χτυπάτε ένα πράγμα για το οποίο είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη. Εγώ  η ίδια προέρχομαι  από οικογένεια προσφύγων. Πάρα πολλά μέλη της οικογένειάς μου ήταν μετανάστες. Η επιστήθια φίλη μου είναι μετανάστρια. Δε βγαίνω να το διατυμπανίσω. Αυτό που είπα είναι ότι η θέση της γυναίκας είναι τέτοια στην κοινωνία που ακόμα και ένας άνθρωπος που είναι αδικημένος και στέκεται στο φανάρι μπορεί να ασκήσει bullying σε μια γυναίκα επειδή είναι γυναίκα. Ευχαριστώ που μου δίνετε το βήμα να ξεπεράσω τη δειλία και τον φόβο που έχουν και άλλοι άνθρωποι να πουν την αντίθετη άποψη. Νόμιζα ότι επειδή έχουμε δημοκρατία δεν θα βρεθεί στον Καιάδα όποιος έχει διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων.

Όποιος δεν είναι κακοπροαίρετος και παρακολούθησε την εκπομπή εκείνη την αναθεματισμένη, που είχα την αφέλεια να πάω για να πω δυο λόγια για το επάγγελμά μου που βάλλεται σε τραγικό βαθμό θα καταλάβαινε τι ήθελα να πω.

40 χρόνια τώρα αποδεικνύω την εντιμότητά μου, έλεος! Έλεος με την ανθρωποφαγία!» είπε εξοργισμένη.

«Ο λόγος που πήγα στην πρωινή εκπομπή ήταν ότι αισθάνθηκα την ηθική υποχρέωση να δηλώσω ότι θα καταθέτω σαν μάρτυρας υπεράσπισης των γυναικών συναδέλφων μου αν μια συγκεκριμένη υπόθεση οδηγηθεί στο δικαστήριο. Έχω βρεθεί στη θέση του θύματος. Σε αυτήν βρίσκομαι και τώρα. Θεώρησα ότι είναι η σωστή στιγμή να στραφεί η προσοχή του κόσμου στην παθογένεια που υπάρχει στον χώρο του θεάτρου και εκεί  είναι η ρίζα του κακού. Πάντα θα δίνω την προσωπική μου μάχη να προασπίσω τα δικαιώματα και των πιο αδύναμων συνανθρώπων μου και πάντα θα προσπαθώ  να αντισταθώ σε κάθε μορφή βίας» είπε με ένταση.

«Δεν πρέπει να μεταχειρίζεστε έτσι έναν άνθρωπο που είναι τόσα χρόνια στον χώρο» είπε η ηθοποιός. «Κάποιοι με χτυπάνε ανελέητα. Αναπαράγατε κάτι που ήταν κακοπροαίρετο και κατευθυνόμενο. Δεν μπορείτε να με κανιβαλίζετε. Κάποιοι πιάστηκαν από αυτό το λεκτικό ατόπημα» είπε, με τη Ναταλία Γερμανού να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα και την ιδιαίτερα ταραγμένη ηθοποιό.

https://streamable.com/aykwn8