Πάτρα: Πού βρήκε τα χρήματα ο Μάνος Δασκαλάκης για να κάνει τραγουδι;
Νέα

Πάτρα: Πού βρήκε τα χρήματα ο Μάνος Δασκαλάκης για να κάνει τραγουδι;

Πάτρα: Πού βρήκε τα χρήματα ο Μάνος Δασκαλάκης για να κάνει τραγουδι;

Τι αναφέρει συγγενής της σπιτονοικοκυράς;

Πολλά είναι τα ερωτήματα που δημιουργούνται γύρω και από τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη και ποια ήταν τελικά η σχέση του πρώην ζευγαριού με την 69χρονη Ευγενία, η οποία έφυγε από τη ζωή.

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου καταθέτει στην ανακρίτρια, έρχονται μαρτυρίες στο φως της δημοσιότητας που δημιουργούν ερωτηματικά για τι συνέβαινε στο κτίριο της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα, εκεί όπου διέμενα στο ισόγειο η οικογένεια και στον δεύτερο η σπιτονοικοκυρά τους.

Συγγενής της γυναίκας που έφυγε από τη ζωή, μίλησε στη «Super Κατερίνα» και στάθηκε στο γεγονός ότι για να γραφτεί το τραγούδι του Μάνου Δασκαλάκη χρειάστηκαν 3.000 ευρώ, χρήματα που ο ίδιος δεν τα είχε.

«Με τη θεία δεν είχαμε, σαν οικογένεια, πολλά πολλά. Και μετά το θάνατο του άντρα της χαθήκαμε περισσότερο, απομακρυνθήκαμε. Αλλά εδώ η κοινωνία είναι μικρή και τα πράγματα και τα βλέπουμε και τα ακούμε. Η θεία είχε μεγάλη αδυναμία στον Μάνο, αλλά και στο ζευγάρι είχε αδυναμία γιατί τη φρόντιζαν, καλώς ή κακώς αυτοί ήταν οι δικοί της άνθρωποι απ’ όταν έμεινε μόνη.

Και λένε τώρα ότι για να κάνει το χατίρι του Μάνου που ήθελε να γίνει τραγουδιστής και να βγάλει και τραγούδι, είχε βοηθήσει. Γιατί το τραγούδι είχε κοστίσει 3.000 ευρώ να το γράψει στο στούντιο και να το ηχογραφήσει, αυτά τα λεφτά ο Μάνος δεν μπορούσε να τα έχει τότε. Και οι περισσότεροι λέγανε ότι τους βοήθησε η θεία», είπε αρχικά ο συγγενής της σπιτονοικοκυράς και συνέχισε:

«Από την άλλη, όλη η οικογένεια στηριζόταν πάνω σε αυτή τη βοήθεια. Και η μάνα της Ρούλας φρόντιζε μια κυρία κι εκεί υπήρχαν κάποια θέματα. Γιατί κι εκεί ακούγονταν πολλά. Αλλά περισσότερα δεν μπορώ να πω γι’ αυτό. Όπως και η αδερφή της που κάποια στιγμή είχε μπλέξει με διάφορες παρέες εκεί και υπήρχε πρόβλημα στην οικογένεια».