Πένθος για την Αdele – Έφυγε από τη ζωή στα 57 του χρόνια ο πατέρας της
Κόσμος

Πένθος για την Αdele – Έφυγε από τη ζωή στα 57 του χρόνια ο πατέρας της

Πένθος για την Αdele – Έφυγε από τη ζωή στα 57 του χρόνια ο πατέρας της

Νικημένος από τον καρκίνο

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 57 χρόνων άφησε ο πατέρας της Adele, Mark Evans, ύστερα από τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Πατέρας και κόρη δεν κατάφεραν να βελτιώσουν τις σχέσεις τους πριν από τον θάνατό του, αφού η Adele δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την εγκατάλειψη που είχε βιώσει από εκείνον σε παιδική ηλικία.

Παρόλο που είχαν γίνει κάποιες προσπάθειες για να τα βρουν, κάτι τέτοιο δεν κατάφερε να συμβεί, καθώς η Adele τον θεωρούσε ανέκαθεν «απόμακρο». Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun, η Adele είχε σταματήσει να του μιλάει, όταν ο Evans το 2011 είχε πει σε συνέντευξή του ότι η «διάσημη κόρη του πάλευε να βρει την αγάπη, επειδή είχε θέματα εγκατάλειψης».

Ο Evans είχε φύγει από το σπίτι όταν η Adele ήταν μόλις τριών ετών, αφήνοντας τη μητέρα της Penny να τη μεγαλώσει μόνη της. O Evans ήταν για χρόνια αλκοολικός πριν να εμφανίσει καρκίνο. Αρχικά, η Adele ήθελε να γίνει η επανένωση με τον πατέρα της σε νεότερη ηλικία. Παρά το γεγονός μάλιστα,  ότι την είχε εγκαταλείψει, εκείνη περνούσε τα καλοκαίρια στην Ουαλία μαζί με τους γονείς του πατέρα της, την Rose και John Evans, αλλά και τον ετεροθαλή αδελφό της Cameron.

H σχέση της με τον πατέρα της, άρχισε να χειροτερεύει όταν πέθανε ο παππούς της το 1999 και ο Mark ξεκίνησε να πίνει περισσότερο και από τότε σταμάτησαν να έχουν κάθε επαφή.