Νέα

Ποιες εκπομπές του ΑΝΤ1 «κόβει» το Μουντιάλ 2022;

Ποιες εκπομπές του ΑΝΤ1 «κόβει» το Μουντιάλ 2022;

Πώς θα επηρεάσει το πρόγραμμα του καναλιού;

Την μετάδοση των 64 αγώνων του Μουντιάλ 2022 που θα διεξαχθεί στο Κατάρ, έχει αναλάβει αποκλειστικά ο ΑΝΤ1, το πρόγραμμα του οποίου θα επηρεαστεί για περίπου έναν μήνα, όταν και θα ολοκληρωθεί η διοργάνωση.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022 θα ξεκινήσει από τις 21 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, με όλο τον πλανήτη να δίνει ραντεβού με τη «στρογγυλή θεά»!

Γι αυτόν τον λόγο, ο ΑΝΤ1 θα πρέπει να προσαρμόσει το καθημερινό του πρόγραμμα, ανάλογα με τις αναμετρήσεις που θα παίζουν καθημερινά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», στο διάστημα του ενός μήνα που θα παίζει το Μουντιάλ, δεν θα μεταδίδεται η late night εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show.

Παράλληλα τίθεται και μεγάλο ζήτημα για το αν θα βγει η εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα», παρόλο που έχει βγει το trailer το οποίο αναφέρει ότι θα δούμε τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του μέσα στον Νοέμβρη.

Ο λόγος, σύμφωνα με τον Χάρη Λεμπιδάκη, είναι ότι πριν από κάθε ματς που θα ξεκινάει στις 9 το βράδυ, θα υπάρχει ένα δεκάλεπτο pregame μαζί με ένα δεκάλεπτο διαφημίσεων. Αυτό σημαίνει ότι αν οι «Αρβύλες» ξεκινούν στις 8 το βράδυ, θα πρέπει να κάνουν εκπομπή για περίπου 35 με 40 λεπτά.

Αν δεχτούν να συμβεί αυτό, τότε ο «Εκατομμυριούχος» θα σταματήσει και θα επιστρέψει τον Απρίλιο, όταν τελειώσουν οι «Ράδιο Αρβύλα», ή θα βγει με μειωμένη διάρκεια.

Exit mobile version