Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η συγκινητική ιστορία στο θέατρο με έναν ηλικιωμένο άνδρα
Νέα

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η συγκινητική ιστορία στο θέατρο με έναν ηλικιωμένο άνδρα

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η συγκινητική ιστορία στο θέατρο με έναν ηλικιωμένο άνδρα

Ο ηθοποιός έπαιξε την καλύτερη παράσταση της ζωής του για εκείνον

Για τα παιδικά του χρόνια, το διαζύγιο των γονιών του και την ανασφάλεια που του δημιούργησε αλλά και το θέατρο, μίλησε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο οποίος εξιστόρησε ένα περιστατικό στο θέατρο, το οποίο του προκάλεσε συγκίνηση.

.«Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 4 ετών. Το γεγονός ότι μικρός συχνά ταξίδευα από Ελλάδα σε Αγγλία για να βλέπω τους γονείς μου ήταν μια ωραία αποσύνδεση από τα πράγματα. Στην περίπτωση των γονιών μου, η βάση τους είναι ο άνθρωπος και όχι το ‘εγώ’ τους», δήλωσε στην «Ελένη» και συμπλήρωσε:

«Μετά το διαζύγιο των γονιών μου καλλιέργησα μια ανασφάλεια, ήθελα να κάνω συνέχεια σχέσεις. Ακόμα και τώρα οι αποχωρισμοί μού είναι δύσκολοι».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην αξία της λέξης «σ’ αγαπώ», τονίζοντας:  «Πολλοί ισχυρίζονται ότι είναι ντροπαλοί και δε λένε ‘σ’ αγαπώ’. Ούτε εγώ το έλεγα μικρός, μεγαλώνοντας όμως το κάνω πιο εύκολα».

Ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Αινιγματικές παραλλαγές» στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης με τον Γιάννη Μπέζο.

«Έχει τύχει να παίξω και για 4 θεατές σε μια παράσταση. Κάποια Χριστούγεννα ήρθε ένας ηλικιωμένος κύριος μόνος του στο θέατρο. Τον είδα και έπαιξα την καλύτερη παράσταση της ζωής μου για εκείνον. Κατάλαβα πως αυτό που κάνουμε εκτός από διασκέδαση είναι και συντροφιά για κάποιους», κατέληξε ο ηθοποιός.