«Ράδιο Αρβύλα»: Η «βάπτιση» του OPEN σε «ερωτικό κανάλι» και οι μεταμορφώσεις του Style me Up
Νέα

«Ράδιο Αρβύλα»: Η «βάπτιση» του OPEN σε «ερωτικό κανάλι» και οι μεταμορφώσεις του Style me Up

«Ράδιο Αρβύλα»: Η «βάπτιση» του OPEN σε «ερωτικό κανάλι» και οι μεταμορφώσεις του Style me Up

Τι σχολίασαν ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του;

Γεμάτο γέλιο ήταν το «Ράδιο Αρβύλα» της Παρασκευής (15/1), με πολιτική, σκετς και throwback.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν στο τελευταίο νούμερο του Top της επικαιρότητας και η αύξηση του πρόστιμου των άσκοπων μετακινήσεων.

Στη συνέχεια οι «Αρβύλα» «βάπτισαν» το OPEN σε «ερωτικό κανάλι» από «ανοιχτό κανάλι» από τον τρόπο που ο Κλέαρχος Μαρουσάκης παρουσιάζει τον καιρό, ενώ η ακύρωση του πάρτι στο Ντουμπάι έφερε λιποθυμίες ακόμα και στο Survivor.

Η Σοφία Βούλτεψη προσπαθούσε να επικοινωνήσει στη Βουλή με την κ. Παπαρίδου, όμως εκείνη την είχε συνδέσει με το… όνομά της.

https://streamable.com/hbavuu

Ο Στέλιος Ρόκκος μπήκε στη «μαύρη λίστα» της εκπομπής μετά τα όσα είπε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ενώ η μάσκα της ημέρας ανήκει δικαιωματικά στον Λάκη Γαβαλά.

Τούρκοι τηλεφώνησαν σε ελληνική εφημερίδα και έβαλαν οθωμανικά εμβατήρια και οι «Αρβύλα» τους προκάλεσαν να καλέσουν τον Στέφανο Χίο.

https://streamable.com/t617ak

Ο Νίκος Χαρδαλιάς προκαλεί τρόμο ακόμα και στα κουνέλια και το ΠΑΣΟΚ αναπολούν ακόμα και νέοι που δεν το είχαν ζήσει. Η ταφόπλακα αποδεικνύει τα καλά χρόνια που ζούσε η χώρα επί του «ηλιόλουστου» κόμματος.

Το throwback του Bachelor είχε Σία, πλαστικές και Νικολέττα… Ο Κώστας Σταϊκούρας και οι ανακοινώσεις για τον ΕΝΦΙΑ στα ακριτικά νησιά μπέρδεψε τον Αντώνη Κανάκη. Δείτε το σποτ!

https://streamable.com/db7fdm

Νούμερα 12, 13 και 14 έφυγαν από τη λίστα και στο 11 ήταν το Style me Up της Μαρίας Μπακοδήμου και οι μεταμορφώσεις. Άλλα δύο νούμερα στον κάδο, με τον Βασίλη Κικίλια να συγκινείται.

Το No4 είχε Big Brother, το αγαπημένο του Αντώνη Κανάκη. Μια σκηνή από το… Εξπρές του Μεσονυκτίου.

https://streamable.com/6r7kk1

Ο τραυματισμός του δημοσιογράφου Άγγελου Τζέλιου συγκλόνισε τους «Αρβύλα».

Η τηλεκπαίδευση είχε μαθηματικά με τον Τάκη Τσουκαλά και ο Αντώνης Κανάκης έδωσε την ευκαιρία στους συνεργάτες του να παρουσιάσουν ένα θέμα που «πήδηξαν» νωρίτερα. «Εκκλησία online» λοιπόν απαντά σε… διλλήματα

Η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά δεν είναι μια απλή τηλεοπτική εκπομπή, αλλά και τηλεπαιχνίδι, όποτε επιλέξει.

Στο Νο1 η Ρασέλ από το GNTM, που είναι Πόντια και πήρε δικαιωματικά την πρώτη θέση.

https://streamable.com/ptey7d