Ρένος Χαραλαμπίδης: «Μου στέλνουν τολμηρές φωτογραφίες στα social media»
Νέα

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Μου στέλνουν τολμηρές φωτογραφίες στα social media»

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Μου στέλνουν τολμηρές φωτογραφίες στα social media»

Τι αποκάλυψε στην Όλγα Λαφαζάνη;

Για τη συμμετοχή του στη σειρά της ΕΡΤ «Τα Καλύτερά μας χρόνια», τα σχέδιά του, αλλά και τα αποκαλυπτικά μηνύματα που δέχεται στα social media μίλησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης στην κάμερα του Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη.

Ξεκινώ με μια παιδική παράσταση “τον Πέτρο και τον λύκο” που θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα τα παιδιά είναι πολύ υψηλοτέρου επιπέδου, απ’ ό,τι ήμασταν εμείς», είπε αρχικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης και ανέφερε: «Είμαι ευτυχέστατος που συνεχίζω για δεύτερη χρονιά στα “Καλύτερά μας χρόνια” στην ΕΡΤ και ετοιμάζω τα κινηματογραφικά μου σχέδια».

Αναφερόμενος στην καθημερινότητά του είπε: «Στο σπίτι ζω μόνος. Είμαι ένας ολοκληρωμένος νοικοκύρης. Καθαρίζω, μαγειρεύω, βάζω πλυντήριο και κάνω τα πάντα. Το πιο δύσκολο είναι το μαγείρεμα. Στην περίοδο της καραντίνας αυτοσχεδίαζα. Είδα κάτι μακαρονάδες με σάλτσες και προσπάθησα να τις φτιάξω, αλλά μου βγήκαν σαν μουσταλευριά. Πεινούσα και το έφαγα».

Όσο για την επικοινωνία με τον κόσμο και τα «πικάντικα» μηνύματα που έχει δεχθεί αποκάλυψε: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει γνωστός ηθοποιός που να μην τον φλερτάρουν. Μου έχουν στείλει τολμηρές φωτογραφίες στα social media. Δεν τις έχω ανοίξει».

https://streamable.com/j4jqjn