Σάσα Σταμάτη: Θα επέστρεφε στο «Πρωινό»;
Νέα

Σάσα Σταμάτη: Θα επέστρεφε στο «Πρωινό»;

Σάσα Σταμάτη: Θα επέστρεφε στο «Πρωινό»;

Στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, «Καλοκαίρι #not» μίλησε η Σάσα Σταμάτη, την οποία τη σεζόν που μας πέρασε, την είδαμε στο Battle of the Couples, ένα πρότζεκτ που ναι μεν δεν άντεξε στον ανταγωνισμό, αλλά για την ίδια ήταν ψυχοθεραπεία.

«Δεν υπάρχουν τηλεοπτικά σχέδια, άλλωστε άλλοι αποφασίζουν, εμείς είμαστε απλοί υπάλληλοι. Η μεγάλη μου αγάπη είναι η εφημερίδα εξάλλου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Σάσα και συνέχισε: «Η εμπειρία στο BOTC ήταν πάρα πολύ ωραία κι επειδή ζούσα κάποιες καταστάσεις περίεργες εκείνη την περίοδο, για μένα ήταν ψυχοθεραπεία και θα το ξανάκανα και ας μην πήγε καλά».

Σχετικά με τον Γιώργο Λιάγκα και τη σχέση που έχουν αναπτύξει μέσα στα χρόνια: «Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ο μέντοράς μου. Ο Γιώργος και η Φαίη είναι οι άνθρωποι που με έβγαλαν στην τηλεόραση, όπως και η Έλενα Κατραβά. Τους αγαπάω και τους έχω πάντα στην καρδιά μου. Δεν είναι τυχαίο που ο Λιάγκας έχει καθημερινή τηλεοπτική παρουσία 20 χρόνια. Μου αρέσει πάρα πολύ στην ενημέρωση ο Γιώργος. Είναι μεγάλο ταλέντο»,

Σε ερώτηση για το αν θα επέστρεφε στο «Πρωινό», η Σάσα δήλωσε: «Δεν απαντάω σε υποθετικές ερωτήσεις. Ό,τι θέλει ο Θεός».