«Σασμός» – Στρατής Χατζησταματίου: Αυτή είναι η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει την κοπέλα που θα ερωτευτεί ο Μανώλης
Νέα

«Σασμός» – Στρατής Χατζησταματίου: Αυτή είναι η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει την κοπέλα που θα ερωτευτεί ο Μανώλης

«Σασμός» – Στρατής Χατζησταματίου: Αυτή είναι η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει την κοπέλα που θα ερωτευτεί ο Μανώλης

Όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», βρέθηκε ο Στρατής Χατζησταματίου, ο «Μανωλάκης» του «Σασμού», ο οποίος μίλησε για τον ρόλο του και προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τη συνέχεια της σειράς.

«Ένας άνθρωπος που κρύβει πολλά και αυτό από μόνο του είναι μια ολόκληρη διαδικασία για έναν άνθρωπο. Είναι φτιαγμένη έτσι η τραγικότητα του ρόλου να είναι σε όλες τις κομβικές σκηνές. Σε ό,τι έχει υπάρξει μάρτυρας, είναι γεγονότα που δεν θα τα ήξερε. Ενώ είναι φοβικός και έχει μεγαλώσει σε καταπιεσμένο περιβάλλον, κουβαλάει και δυσβάσταχτα μυστικά», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και συνέχισε:

«Ο Μανώλης αυτή τη στιγμή έχει πάρει μια απόφαση να το κρατήσει το μυστικό για τον Μαθιό, για να προστατεύσει τον φίλο του, την οικογένειά του, τον εαυτό του. Το έχουν αυτό κάποιοι άνθρωποι, δεν προστατεύουν με την αντίδραση, αλλά με τη σιωπή».

Για το ότι έχει ευθύνη που η Θοδώρα πήγε στην αστυνομία και «έδειξε» τον Πετρή για τον θάνατο του Στεφανή, απάντησε: «Το ακούω αυτό, αλλά διαφωνώ. Σίγουρα όταν ένας άνθρωπος αντιμετωπίσει τις δυσκολίες του με τη σιωπή, μπορεί να μπλέξουν και αθώοι και αυτό συμβαίνει. Η Θοδώρα ήταν ένας αστάθμητος παράγοντας, δεν μπορούσε να το προβλέψει ο Μανώλης. Μιλάμε για ένα άτομο αδίσταχτο, τώρα όμως ο χαρακτήρας της αλλάζει. Είναι ένας πληγωμένος άνθρωπος».

Για τον Αστέρη και τον λόγο που δεν λέει την αλήθεια για τον θάνατο του Πέτρου: «Νομίζω ότι τιμωρεί τον εαυτό του. Θέλει να αποδώσει αυτός με έναν τρόπο τη δικαιοσύνη. Στη δίκη δεν έχουμε φτάσει ακόμα, αλλά αν ο Μανώλης φτάσει στο δίλημμα να μιλήσει για αυτό που έκανε η Θοδώρα, θα την πει».

Ο Μανώλης θα γνωρίσει τον έρωτα στη συνέχεια της σειράς και ο Στρατής Χατζησταματίου αποκάλυψε την ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον ρόλο: «Θα βρεθεί στη ζωή του ένας άνθρωπος που θα δείξει αγάπη και ενδιαφέρον και αυτό είναι και το ωραίο γιατί θα δείξουμε μια ποιότητα του έρωτα. Θα είναι μια ιδιαίτερη κοπέλα και θα την ενσαρκώσει ο Ευθαλία Παπακώστα. Δεν νομίζω ότι έχουμε δει ότι ο Μανώλης έχει αισθήματα για τη Τζένη, υπάρχει μια ένταση, μια περίεργη κατάσταση στην οποία στήριξε τον φίλο του».

Για το αν θα συνεχιστεί και δεύτερη σεζόν ο «Σασμός, δήλωσε: «Εάν η ιστορία και η ομάδα συνεχίσει να έχει ενδιαφέρον και να δημιουργεί κάτι που συγκινεί τον κόσμο, εννοείται ότι θέλω να συνεχιστεί».