Σία Κοσιώνη: Η αγκαλιά με την Ουκρανίδα μητέρα και το συγκλονιστικό της μήνυμα
Ελλάδα

Σία Κοσιώνη: Η αγκαλιά με την Ουκρανίδα μητέρα και το συγκλονιστικό της μήνυμα

Σία Κοσιώνη: Η αγκαλιά με την Ουκρανίδα μητέρα και το συγκλονιστικό της μήνυμα

Η δημοσιογράφος συγκινήθηκε

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η παγκόσμια κοινότητα τον πόλεμο στην Ουκρανία, ενώ οι περισσότερες χώρες προσπαθούν να βοηθήσουν τον άμαχο πληθυσμό που βρίσκεται εκεί ή που αποφάσισε να φύγει για να σωθεί από τα ρωσικά πυρά.

Η κατάσταση στην Ουκρανία χειροτερεύει μέρα με τη μέρα, με τον κόσμο να ξεμένει από τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ενώ οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν, με το ψύχος, κάνουν ακόμα δυσκολότερη την κατάσταση.

Οι προσπάθειες για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης συνεχίζονται από πολλές χώρες, όπως και από την Ελλάδα και η Σία Κοσιώνη, στο πλαίσιο της δράσης του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», συνάντησε μια γυναίκα από την Ουκρανία, η οποία έχει δυο γιους στο μέτωπο του πολέμου αλλά έχει χάσει την επικοινωνία μαζί τους.

Η γυναίκα αυτή, παρά τον πόνο και την αγωνία της, βρήκε το κουράγιο και πρόσφερε μια σακούλα με κάλτσες για τους στρατιώτες που βρίσκονται στο μέτωπο.

«Αυτή η γυναίκα είναι από την Ουκρανία. Έχει εκεί δυο γιους. Και οι δυο πολεμούν. Ούτε ξέρει πού βρίσκονται ούτε τους βρίσκει σε κανένα τηλέφωνο. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του @oloi_mazi_boroume έφερε μια τσάντα γεμάτη κάλτσες για τους στρατιώτες, όπως μου είπε, κλαίγοντας με λυγμούς. Αυτά…», έγραψε η Σία Κοσιώνη στο Instragram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία αγκαλιά με τη συγκεκριμένη γυναίκα.

View this post on Instagram

A post shared by Sia Kossioni (@siakossioni)