ΣΚΑΪ: Τι θα κριθεί τις επόμενες μέρες για πρόσωπα και εκπομπές του σταθμού;
featured

ΣΚΑΪ: Τι θα κριθεί τις επόμενες μέρες για πρόσωπα και εκπομπές του σταθμού;

ΣΚΑΪ: Τι θα κριθεί τις επόμενες μέρες για πρόσωπα και εκπομπές του σταθμού;

Τα νούμερα προβληματίζουν και απαιτούν επεμβάσεις

Κρίσιμες θα είναι οι επόμενες μέρες για τον ΣΚΑΪ και ειδικά για τηλεοπτικές εκπομπές και πρόσωπα που ο σταθμός έχει επενδύσει, στα οποία -όπως φαίνεται – το κοινό γυρνά πεισματικά την πλάτη.

Τα χαμηλά νούμερα στα «δυνατά» χαρτιά του σταθμού, όπως το Top Chef και τo Big Brother ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τους υπευθύνους να ψάχνουν να βρουν τρόπους να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Εντύπωση και δυσφορία μάλιστα προκάλεσε η δήλωση του Νίκου Μουτσινά -που ανήκει στον ΣΚΑΪ-  στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι».

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είπε: «Δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση, γιατί να δω Big Brother; Δεν βλέπω ούτε Top Chef».

Την ώρα που οι ιθύνοντες προσπαθούν να βρουν τον τρόπο να κερδίσουν την προτίμηση του κοινού, ο πιο αγαπητός παρουσιαστής του σταθμού -που σημειώνει επιτυχία στα νούμερα-  έδωσε αυτή την απάντηση, που μάλλον δεν άρεσε καθόλου στον ΣΚΑΪ.

Από την άλλη -σύμφωνα με πληροφορίες- «πονοκέφαλο» έφεραν τα πολύ χαμηλά νούμερα της Ιωάννας Μαλέσκου την εβδομάδα που μας πέρασε, ειδικά από τη στιγμή που μπήκε στον ανταγωνισμό και η Ζήνα Κουτσελίνη.

Όπως μαθαίνω, το κανάλι επιθυμεί να κάνει διορθωτικές προσθήκες στην εκπομπή πριν δοθεί η «χαριστική βολή» στην ιστορία του Love it.

Ομολογουμένως η παρουσιάστρια προσπαθεί να βρει την τηλεοπτική περσόνα εκείνη που θα αγαπήσει το κοινό, ωστόσο ακόμη πειραματίζεται, με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα.

Και μιας και αναφέρθηκε το όνομά της, το τηλεοπτικό ρεπορτάζ θέλει να υπάρχει παρασκήνιο για τη συνέντευξη της Μόνικα Μπελούτσι που τελικά πήρε το μεσημέρι της Κυριακής ο Νίκος Μουτσινάς, για την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» και θα προβληθεί τη Δευτέρα.

Η ομάδα της παρουσιάστριας είχε κλείσει την χολιγουντιανή ηθοποιό για τo Love it και τη συνέντευξη θα έκανε η Μάρτζυ Λαζάρου.

Ωστόσο στην πορεία κάτι άλλαξε και η Μπελούτσι τελικά θα εμφανιστεί στην εκπομπή του σταθμού που σημειώνει τα πιο ψηλά νούμερα τηλεθέασης.