Σπύρος Μιχαλόπουλος: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης προχωράει σε κατάσταση δολοφονίας χαρακτήρων – Σπιλώνει άτομα»
Νέα

Σπύρος Μιχαλόπουλος: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης προχωράει σε κατάσταση δολοφονίας χαρακτήρων – Σπιλώνει άτομα»

Σπύρος Μιχαλόπουλος: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης προχωράει σε κατάσταση δολοφονίας χαρακτήρων – Σπιλώνει άτομα»

Ο σκηνοθέτης των «Άγριων Μελισσών» υπέρ της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους

Θέση για τα όσα υποστηρίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης στο υπόμνημά του σχετικά με τις κατηγορίας περί βιασμού και απόπειρας δύο βιασμών, αλλά και το γεγονός ότι στην υπερασπιστική του γραμμή τονίζει πως είχε ερωτική σχέση με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους πήρε ο Σπύρος Μιχαλόπουλος.

Η ηθοποιός, σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα και το «Πρωινό», γνώριζε την υπερασπιστική γραμμή του Φιλιππίδη και μάλιστα αντέδρασε ψύχραιμα καθώς την περίμενε. «Δεν υπήρχε καμία σχέση με τον Φιλιππίδη, αυτό που έκανε η ίδια είναι για βγει μπροστά με τις άλλες δύο επώνυμες κυρίες για να στηρίξουν τα άλλα θύματα που δεν είναι αναγνωρίσιμες γυναίκες», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος τόνισε ότι υπάρχει άλλη μια γυναίκα, εκτός από τη σύζυγο του σκηνοθέτη/ηθοποιού, που τον υποστηρίζει.

Ο σκηνοθέτης των «Άγριων Μελισσών» έγραψε ένα status στο Facebook υπέρ της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους και δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1: «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι η υπερασπιστική γραμμή του είναι μια γραμμή πανικού. Απαντάει κάπου που δεν έχει κατηγορηθεί. Είναι κάτι το οποίο έχει συμβεί 20 χρόνια πριν. Ποια εκδικητική τάση μπορεί να έχει η Άννα Μαρία απέναντι στον Φιλιππίδη; Κάποιος πρέπει να είναι ανήθικος για να κάνει κάτι τέτοιο και εκείνη δεν είναι. Ο Φιλιππίδης έχει το δικαίωμα υπεράσπισής του, αλλά όχι να σπιλώνει άλλα άτομα».

«Προχωράει σε κατάσταση δολοφονίας χαρακτήρων. Ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα και όποιον πιάσει. Όλος ο χώρος τάσσεται υπέρ της αλήθειας. Όταν έχουμε τέτοιες κατηγορίες στον χώρο, είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε με την αλήθεια. Θεωρώ ανήθικη την απολογία του σε αυτό το κομμάτι. Η Άννα Μαρία δεν έχει το παραμικρό ψεγάδι. Με ενόχλησε ο τρόπος που προσπαθεί να παρουσιάσει αυτό το ζήτημα. Προσπάθησε να τη διασύρει αλλά δεν τα έχει καταφέρει», πρόσθεσε.

https://streamable.com/wi9462