Στάθα Αλεξανδροπούλου: Η χήρα Καραϊβάζ ξεσπά – «Κάποιος ήθελε το στόμα του κλειστό και την πένα του “νεκρή”»
Πρωινές εκπομπές

Στάθα Αλεξανδροπούλου: Η χήρα Καραϊβάζ ξεσπά – «Κάποιος ήθελε το στόμα του κλειστό και την πένα του “νεκρή”»

Στάθα Αλεξανδροπούλου: Η χήρα Καραϊβάζ ξεσπά – «Κάποιος ήθελε το στόμα του κλειστό και την πένα του “νεκρή”»

Η εκτίμηση του δικηγόρου της οικογένειας

Καμία δικαίωση δεν νιώθει η Στάθα Αλεξανδροπούλου, για τη δολοφονία του συζύγου της, Γιώργου Καραϊβάζ, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τη σύλληψη δύο ατόμων.

Η χήρα του δημοσιογράφου, μίλησε στο «Χαμογέλα και πάλι» και αποκάλυψε ότι βρισκόταν σε ανοιχτή επικοινωνία με την ΕΛ.ΑΣ όλο αυτό το διάστημα που συνεχίζονται οι προσπάθειες για να βρεθούν οι ένοχοι.

«Όλο αυτό το διάστημα μίλαγα με τις αρχές. Ήξερα ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες, κι όταν συνεχίζονται οι προσπάθειες δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. Πιστεύω ότι θα φτάσουμε μέχρι το τέλος και θα βρεθεί ο ηθικός αυτουργός», είπε στο «Χαμογέλα και πάλι» και συμπλήρωσε:

«Η ζωή ανατρέπεται. Βλέπεις μία άλλη πραγματικότητα που ποτέ δεν είχαμε φανταστεί. Ο Γιώργος δεν είχε κάτι να φοβάται, γιατί δεν είχε κάνει κάτι κακό. Όφειλα στην μνήμη του Γιώργου να προχωρήσω για να δικαιωθεί η μνήμη του και να προχωρήσει η ζωή του παιδιού μας. Ο Δημήτρης έχασε ένα γονιό, δεν θα μπορούσε να είχε κι ένα τρελό».

«Κάποιος ήθελε το στόμα του κλειστό και την πένα του “νεκρή”»

Σχετικά με το κίνητρο της δολοφονίας υπογράμμισε η κα. Αλεξανδροπούλου: «Κάποιος φοβήθηκε τα λεγόμενα και τα γραφόμενα του Γιώργου. Κάποιος ήθελε το στόμα του Γιώργου κλειστό και την πένα του “νεκρή”. Ήταν ο μοναδικός τρόπος να σταματήσουν τον Γιώργο να γράφει και να μιλάει».

«Η δικαίωση για εμένα θα ερχόταν μόνο αν γυρνούσε ο Γιώργος»

Ερωτηθείσα πώς θα έρθει η δικαίωση στην ζωή της απάντησε: «Η δικαίωση για εμένα δεν μπορεί να έρθει, θα ερχόταν μόνο αν γυρνούσε ο Γιώργος».

«Δεν έχω να πω τίποτα στους δράστες, εγώ θα ήθελα να είχα μπροστά μου τον Γιώργο», τόνισε η Στάθα Αλεξανδροπούλου.

«Ο Γιώργος ήταν “αφόβητος”»

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της οικογένειας Καραϊβάζ, όταν του ζητήθηκε να εκτιμήσει πόσο πιθανό είναι να συλληφθεί ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ απάντησε: «Από την στιγμή που έχουν γίνει δύο συλλήψεις, θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρξουν περαιτέρω στοιχεία στο ποιος ήταν ο ηθικός αυτουργός».

Αναφορικά με την ενημέρωση που είχαν από την αστυνομία εξήγησε ο κ. Λύτρας: «Η ενημέρωση που είχα κι εγώ και η Στάθα ήταν ότι δεν θα σταματήσουν τις έρευνες. Δεν ξέραμε πότε θα έφθαναν σε συλλήψεις οι αρχές».

«Πολλοί με έχουν ρωτήσει αν είχα πει ποτέ στον Γιώργο “άστο αυτό μην τον ψάχνεις”», είπε η κα. Αλεξανδροπούλου και πρόσθεσε «ο Γιώργος ήταν “αφόβητος” και ο Γιώργος ήταν ερωτευμένος με την δουλειά του, για όσους τον γνώριζαν, που δεν θα μπορούσε να γίνει κατανοητό αυτό από την πλευρά του. Ο Γιώργος είχε επίσης και πάθος με την αλήθεια, εκτός από την δουλειά του».

Διαβάστε ακόμα