Στάθης Άνθης: Η βρετανική Αστυνομία κάλεσε την οικογένειά του για αναγνώριση σορού που βρέθηκε στη θάλασσα
Κοινωνία

Στάθης Άνθης: Η βρετανική Αστυνομία κάλεσε την οικογένειά του για αναγνώριση σορού που βρέθηκε στη θάλασσα

Στάθης Άνθης: Η βρετανική Αστυνομία κάλεσε την οικογένειά του για αναγνώριση σορού που βρέθηκε στη θάλασσα

Η ανακοίνωση του τοπικού τμήματος στο Facebook

Δεν είναι ευχάριστα τα νέα για την υπόθεση του Στάθη Άνθη, του αδελφού του σεφ Δημήτρη Άνθη που πριν από μερικές εβδομάδες είχε μιλήσει στο περιοδικό ΟΚ! για την εξαφάνισή του.

Σύμφωνα με σημερινή ανάρτηση στο Facebook του τοπικού αστυνομικού τμήματος του Kingsbridge έχει ενημερωθεί η οικογένειά του για την ανεύρεση πτώματος στη θαλάσσια περιοχή του Bigbury Bay, χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται επίσημα ότι η σορός ανήκει στον Στάθη Άνθη.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση αναφέρει:

«Περίπου στις 5 το απόγευμα (τοπική ώρα) χθες, η Ακτοφυλακή του Falmouth ενημέρωσε την Αστυνομία για ύποπτο αντικείμενο που επέπλεε στη θαλάσσια περιοχή του Bigbury Bay.

Με τη βοήθεια διασωστών και λέμβου ανασύρθηκε από το νερό πτώμα.

Δεν έχει γίνει επίσημη αναγνώριση αλλά η οικογένεια του Ευστάθιου Άνθη (Stan) που αγνοείται από το Burgh Island έχει ενημερωθεί για την ανεύρεση.

At approximately 5pm yesterday, Falmouth Coastguard contacted Police informing us of a suspicious object in the water in…

Δημοσιεύτηκε από Kingsbridge Police στις Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Τι είχε πει ο αδελφός του αγνοούμενου στο ΟΚ!;

Ο Δημήτρης Άνθης μιλώντας στο ΟΚ! είχε πει για την εξαφάνιση του αδελφού του:

«Ο Στάθης εξαφανίστηκε το ξημέρωμα της 8ης Μαρτίου. Η τελευταία φορά που είχαμε επικοινωνήσει ήταν το μεσημέρι της 4ης Μαρτίου. Στην κουβέντα που είχαμε εκείνη την ημέρα μού είχε πει ότι ήταν αγχωμένος γιατί δεν μπορούσε να δουλέψει και ένιωθε ότι δεν προσφέρει. Αυτό που του είπα ήταν να κοιτάξει να γεμίσει τον χρόνο του με πράγματα που τον ευχαριστούν. Ήξερα ότι του άρεσε πολύ η φωτογραφία και το σέρφινγκ και τον συμβούλευσα να ασχοληθεί με αυτά.

Το Σαββατοκύριακο μίλησε με τους γονείς μας και, όπως έμαθα μετά, είχε πάει στο Πλίμουθ για Σαββατοκύριακο με έναν φίλο του, προγραμμάτιζε να κάνει μια εκδρομή για να δει μία άλλη φίλη του που είχε γενέθλια και είχε παραγγείλει και πράγματα από ένα e-shop. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να εξαφανιστεί χωρίς λόγο.

Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Το μόνο που αποκλείω είναι να έκανε κακό στον εαυτό του. Το μόνο του άγχος, από ό,τι γνώριζα, ήταν ότι στενοχωριόταν που δεν δούλευε. Αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να έβαζε τέλος στη ζωή του για αυτό τον λόγο».