Σταύρος Βαρθαλίτης: «Όποιος λέει ότι δεν έχει πάρει συνταγή του Πετρετζίκη λέει ψέματα»
Νέα

Σταύρος Βαρθαλίτης: «Όποιος λέει ότι δεν έχει πάρει συνταγή του Πετρετζίκη λέει ψέματα»

Σταύρος Βαρθαλίτης: «Όποιος λέει ότι δεν έχει πάρει συνταγή του Πετρετζίκη λέει ψέματα»

Ποια είναι η σχέση του με έναν εκ των κορυφαίων σεφ της Ελλάδας;

Τα… βασανιστήρια των «Χιούστον το λύσαμε» πέρασε ο πρώην MasterChef, ΣταύροςΒαρθαλίτης, ο οποίος κλήθηκε να επιλέξει διάσημους για ένα δείπνο, αλλά και για να επανδρώσει το εστιατόριό του.

«Έρωτας αλήτης Σταύρος Βαρθαλίτης, μου το έβγαλε γυναίκα δημοσιογράφος. Σε μια εξωτερική ομαδική» δήλωσε ο σεφ και συνέχισε: «Κάνω μια προσπάθεια στο Youtube, το κανάλι μου λέγεται Foodman».

Ο Σταύρος αν καλούνταν να μπει σε ένα από τα reality αυτή τη στιγμή θα επέλεγε το GNTM, ενώ αναφορικά με τον Άκη Πετρετζίκη δήλωσε: «Δεν μπορώ να γίνω Άκης, όλοι έχουμε πάρει συνταγή του Άκη στην Ελλάδα, όποιος το πει είναι ψεύτης».

Ο Σταύρος έχει έναν ψυχαναγκασμό καθώς έχει συγκεκριμένο τρόπο με τον οποίο κρεμάει την ποδιά του.

Αρνήθηκε ότι είναι μαμάκιας και θεωρεί ότι μαγειρεύει καλύτερα από τη μητέρα του. «Έχει όλα τα καλά του κόσμου αλλά μαγείρισσα καλή δεν είναι. Το χειρότερο της είναι το μπριάμ, ξεχνάει να βάλει λάδι».

Αν έπρεπε να καλέσει πέντε διάσημα άτομα για δείπνο θα επέλεγε τους τρεις κριτές του MasterChef, την Ελένη Μενεγάκη και τη Ζενεβιέβ.

Στο εστιατόριό του θα επέλεγε για sous σεφ τον Νίκο Χατζηνικολάου, για τη ζεστή κουζίνα τον Γιώργο Καπουτζίδη, για την κρύα κουζίνα την Ελεονώρα Μελέτη, για ψήστη τον Νίκο Μουτσινα, για pastry σεφ τον Άκη Πετρετζίκη, για το πάσο τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ για τις δύο θέσεις στη λάντζα τους Φάνη Λαμπρόπουλο και Νικόλα Ράπτη με βοηθούς την Τατιάνα Στεφανίδου και την Ελένη Μενεγάκη αντίστοιχα. Για μετρ τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και σερβιτόρους την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Άκη, μιλάμε όταν θέλω να ζητήσω συμβουλές», πρόσθεσε.

https://streamable.com/jr7x86

Στο πρώτο ραντεβού με μια γυναίκα ο άντρας πρέπει να φτιάξει ριζότο αλα Βαρθαλίτης. Ο ίδιος θα έφτιαχνε ριζότο με σπαράγγια.

«Ντρέπομαι να φοράω όλα αυτά και να πάω να την πέσω σε γυναίκα. Είμαι καρκίνος με ωροσκόπο Παρθένο». Του αρέσουν οι μεγαλύτερες γυναίκες. «Έχω φιλοσοφήσει τη φάση από όταν βγήκα από το παιχνίδι. Ψάχνω έναν άνθρωπο να με καταλαβαίνει, να μου δίνει τον χώρο μου και να με στηρίζει. Δεν έχει να κάνει με την ηλικία».

Οι «Χιούστον» άλλαξαν τα «διλήμματα» σε «milfημματα». Κράτησε τη Δέσποινα Βανδή και «έσκισε» την Άννα Βίσση, την Πόπη Τσαπαντίδου στην κόντρα με την Μαρία Μπακοδήμου. Κράτησε τη Μαρία Κορινθίου και έστειλε τη Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ «έσκισε» Κοκκίνου και κράτησε Καραβάτου.

«Με βάση το έργο που έχει κάνει, ο Άκης Πετρετζίκης είναι ο καλύτερος MasterChef που έχει βγει. Αν τον βγάλουμε, εγώ», δήλωσε και συνέχισε:

«Δεν θα γινόμουν κριτής στο MasterChef γιατί δεν είμαι έτοιμος γι αυτό. Όλοι όσοι βγαίνουν από το παιχνίδι αυτοχαρακτηρίζονται σεφ. Δεν νομίζω ότι είμαστε σεφ. Δεν σε κάνει ένα παιχνίδι σεφ, σε κάνουν τα χρόνια και οι εμπειρίες».

https://streamable.com/n5zkbt