Στεφανία Λυμπερακάκη: Ξέγνοιαστη βόλτα στην Πλάκα
Ελλάδα

Στεφανία Λυμπερακάκη: Ξέγνοιαστη βόλτα στην Πλάκα

Στεφανία Λυμπερακάκη: Ξέγνοιαστη βόλτα στην Πλάκα

Η νεαρή τραγουδίστρια ξεκουράστηκε για λίγες μέρες στην Αθήνα και ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK! που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» την εντόπισε στα... πλακόστρωτα του κέντρου

Με τη 10η θέση στην τσέπη της από τον τελικό της Eurovision επέστρεψε στην Ελλάδα η Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία εντυπωσίασε το κοινό του Άμστερνταμ με τις φωνητικές της ικανότητες, αλλά και με το εξαιρετικό act της.

Η 18χρονη Stefania, γύρισε στη χώρα μας αμέσως μετά τη μεγάλη βραδιά και παρέμεινε για λίγες μέρες στην Αθήνα, όπου μαζί με τον συνεργάτη της από την εταιρεία Erodios Γιάννη Κουτσαυτάκη και τον συνεργάτη της στην Ολλανδία Σπύρο Χάλο, επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων τη γραφική Πλάκα, εκεί όπου την πέτυχε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ!, που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».

Στη συνέχεια, η Στεφανία Λυμπερακάκη αποφάσισε να επισκεφθεί την Κρήτη για ολιγοήμερες διακοπές, ενώ αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην Ολλανδία. Η τραγουδίστρια, αναμένεται ξανά στην χώρα μας σύντομα, καθώς θα συμμετέχει στα βραβεία Mad που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο.

Εκεί αναμένεται να ερμηνεύσει το νέο της τραγούδι, αλλά και το Last Dance, με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στον 61ο διαγωνισμό της Eurovision.